Dornenii au cucerit încă trei titluri de campion național

Atleții Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei au fost prezenți timp de două zile la finalele Campionatului Național de Atletism pentru copii I, II și III, competiție ce a avut loc la București și a beneficiat de prezența a 1.041 de sportivi de la 116 cluburi din țară.


Tinerii sportivi dorneni, pregătiți de antrenorul Cristian Prâsneac, au reușit evoluții foarte bune, mai ales în trei dintre probele de concurs, unde au ocupat prima treaptă a podiumului și au ieșit astfel campioni naționali ai României. În concursul rezervat copiilor I, clubul dornean, sprijinit de Primăria Vatra Dornei a dominat proba de 1500 de metri, atât la masculin, cât și la feminin, Claudiu Daniel Mihăescu și Paula Alina Vântu câștigând medalia de aur la finalul probelor. La același campionat național, colegul lor Valentin Iulian a reușit să se impună în proba de triatlon, tot la copii I.

„Mă bucur că am reușit să câștigăm aceste trei medalii, mai ales că sunt cele mai prețioase puse în joc. Mulțumesc Primăriei municipiului Vatra Dornei și a firmei Aqua Carpatica, un imbold special pentru sportivii noștri fiind prezența la finale a președintelui clubului nostru, CSM Dorna Vatra Dornei, inginerul Mircea Rusu”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac. Tot zilele trecute, un alt atlet al clubului dornean a reușit să câștige medalia de aur la un concurs internațional de alergare montană desfășurat la Brașov, el aflându-se în pregătire pentru Campionatul European de Alergare Montană, ce la avea loc în orașul bulgar Borovetz.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei