Şoferiţă beată, prinsă în noapte pe o stradă din Vatra Dornei

O femeie în vârstă de 46 de ani din comuna Şaru Dornei a fost prinsă în stare avansată de ebrietate la volan pe o stradă din municipiul Vatra Dornei. S-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.20, când un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei se afla pe strada Chilia din localitate.


La volanul autoturismului a fost identificată Mariana B., în vârstă de 46 de ani, pasager pe scaunul din dreapta fiind Ioan P., în vârstă de 73 de ani, consătean, ultimul fiind proprietarul maşinii.

Femeia, care, precizează poliţia, emana halenă alcoolică, a fost verificată cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,85 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ea a fost condusă la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice. În mod normal, concentraţia de alcool din sânge se va cifra în jurul valorii de 1,7 la mie.

Femeia în vârstă de 46 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. Cu dosar penal s-a ales şi bărbatul de 73 de ani, pentru infracţiunea de „încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care se află sub influenţa alcoolului.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei