Echipamente de sonorizare pentru Casa de Cultură Poiana Stampei

Casa de Cultură din Poiana Stampei beneficiază de o modernă dotare cu echipamente de sonorizare, achiziţionate în urma accesării unor fonduri europene, după cum spune primarul comunei, Viluţ Mazdrea. Astfel, de curând a fost achiziţionată aparatură sonoră de ultimă generaţie constând în: boxe, subwoofer, staţie putere 2500 W cu patru canale, microfoane etc.


Potrivit primarului, „toată această aparatură poate oferi o sonorizare de calitate atât pentru concertele din sala Casei de Cultură, cât şi pentru concerte în aer liber. De asemenea, au mai fost achiziţionate şi o serie de instrumente muzicale, respectiv trei viori, o trompetă, un clarinet şi un ţambal, toate noi şi de calitate superioară.” El a mai precizat că toate echipamentele au fost predate în grija prof. Dănuţ Lăcătuş, unul dintre cetăţenii de onoare ai comunei Poiana Stampei.

Îndemnul edilului către copiii talentaţi ai comunei este de a se înscrie la cursuri de muzică, cu specializare pe diverse instrumente muzicale, aceasta fiind una din căile prin care noile dotări ale comunei îşi vor găsi o utilitate suplimentară.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei