Despre Noi

Site-ul www.VatraDorneiLive.ro a fost lansat cu scopul de a centraliza noutățile ce apar în zona Vatra Dornei sau au legătură cu aceasta și de a vi le prezenta într-un cadru cât mai organizat. Folosim surse credibile de informare și astfel vă ținem la curent cu știri, anunțuri, evenimente, obiective turistice din Țara Dornelor și orice altceva vom considera că este de interes. Fiecare articol are o secțiune de comentarii, unde puteți posta părerile dumneavoastră legate de subiectul în cauză.

Pe lângă tot ce am menționat până acum, vă oferim și posibilitatea de a vă face promovare afacerii dvs., evenimentelor organizate de dvs., ne puteți trimite comunicate, ... etc. De asemenea, persoanele fizice pot posta anunțuri gratuite de vânzare / cumpărare, din diferite domenii de interes.

Dacă aveți ceva interesant de comunicat dornenilor (sub formă de știre) vă oferim și această posibilitate în pagina ”Propune Articol”. Trebuie doar să completați formularul, să ni-l trimiteți și articolul dvs. poate apărea pe site !

Pentru informații, sesizări, sugestii și orice altceva vă rugăm să folosiți pagina de CONTACT !


Vă mulțumim că ne urmăriți și că astfel ne sunteți alături!
VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei