TIR cu mere răsturnat în Pasul Tihuţa, in apropiere de Poiana Stampei - FOTO

A scăpat cu viaţă ca prin urechile acului după ce s-a răsturnat cu TIR-ul în timp ce cobora Pasul Tihuţa spre Suceava! Este vorba despre un bărbat de 42 de ani din Iaşi care se întorcea din Polonia cu TIR-ul încărcat cu mere.

Din cauza vitezei şi a ploii torenţiale şoferul a pierdul controlul autotrenului care a intrat în balans şi s-a răsturnat într-o curbă deosebit de periculoasă din Pasul Tihuţa. Cabina s-a transformat într-un morman de fiare, la fel ca şi remorca maşinii. Tone întregi de mere s-au răsturnat pe câmp.


Mai bine de o oră şi jumătate poliţiştii şi pompierii din Vatra Dornei dar şi localnicii din Poiana Ştampei au căutat o a doua victimă printre sutele de cutii cu mere, după ce şoferul care a fost grav rănit a spus că nu era singur în cabină. Din cauza impactului extrem de violent şoferul a fost proiectat în afara TIR-ului şi era confuz.

În cele din urmă patronul firmei la care era angajat acesta a ajuns la faţa locului şi le-a spus oamenilor legii că acesta era singur în TIR şi că nu mai are sens să caute alte victime.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi autospecialele de descarcerare şi SMURD-ul din Vatra Dornei, şoferul fiind transportat la spitalul din Suceava în stare gravă. TIR-ul scăpat de sub control a rupt şi un stâlp de electricitate, o parte din comuna Poiana Ştampei rămânând şi fără energie electrică.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei