În urma ploilor torențiale a fost nevoie de intervenția pompierilor în comuna Panaci (VIDEO)

Pompierii militari au evacuat apa dintr-o casă de locuit și au salvat un bărbat de 72 de ani rămas izolat într-o anexă înconjurată de ape, la Panaci.
0
În urma ploilor torențiale, pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei și lucrătorii SVSU Panaci au intervenit, în această seară, pe raza satului Coverca (com. Panaci).

Cu ajutorul autospecialelor și al motopompelor, pompierii militari au evacuat apa dintr-o casa de locuit.

De asemenea, în urma unui apel 112, salvatorii au intervenit pentru evacuarea unei persoane, surprinsă de viitura produsă pe pârâul Călimănel, pe raza aceleiași localități.


Patru pompieri militari, cu accesoriile din dotare, au ajuns la fața locului, unde un bărbat de 72 de ani rămăsese izolat într-o anexă gospodărească înconjurată de ape.

Salvatorii au asigurat persoana și au adus-o într-o zonă de siguranță. Bărbatul a fost monitorizat din punct de vedere medical, iar starea lui era bună și nu a necesitat transportul la spital. Astfel, misiunea de salvare s-a încheiat cu succes.

🚨 Pompierii au intervenit în comuna Panaci, ca urmare a ploilor torențiale

⛈🚒 În urma ploilor torențiale, pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei și lucrătorii SVSU Panaci au intervenit, în această seară, pe raza satului Coverca (com. Panaci). Pompierii au evacuat apa dintr-o casă de locuit și au salvat un bărbat de 72 de ani rămas izolat într-o anexă înconjurată de ape, la Panaci. ℹ Mai multe detalii: 𝘄𝘄𝘄.𝘃𝗮𝘁𝗿𝗮𝗱𝗼𝗿𝗻𝗲𝗶𝗹𝗶𝘃𝗲.𝗿𝗼/𝟮𝟬𝟮𝟯/𝟬𝟳/𝗶𝗻-𝘂𝗿𝗺𝗮-𝗽𝗹𝗼𝗶𝗹𝗼𝗿-𝘁𝗼𝗿𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮𝗹𝗲-𝗳𝗼𝘀𝘁-𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲.𝗵𝘁𝗺𝗹 #stiri #vatradornei #Panaci #vatradorneilive #stirivatradornei #POMPIERII #ISUBucovina #suceava

Publicată de Vatra Dornei Live pe Miercuri, 5 iulie 2023
 
 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei