Lansarea candidaților ALDE de la alegerile locale, a avut loc în prezența lui Tăriceanu (VIDEO)

Lansare cu fast a candidatilor ALDE de la alegerile locale din acest an, in frunte cu deputatul Stefan Alexandru Baisanu, candidat la Primaria Suceava.
Lansare cu fast a candidatilor ALDE de la alegerile locale din acest an, in frunte cu deputatul Stefan Alexandru Baisanu, candidat la Primaria Suceava. Peste 1.200 de persoane, membri si simpatizanti ai ALDE din judetul Suceava, s-au adunat vineri dupa amiaza in sala mare a Casei de Cultura Suceava pentru a participa la acest eveniment, invitati speciali fiind liderii de la nivel central ai formatiunii: Calin Popescu Tariceanu (presedinte al Senatului Romaniei), Daniel Constantin si Varujan Vosganian.

Sala mare a Casei de Cultura a fost neincapatoare pentru simpatizantii ALDE iar intrarea in scena a liderilor de la Bucuresti si ai celor de la nivel judetean s-a facut cu stil, pe muzica celor de la AC/DC. Au urmat discursuri ale candidatilor dar si ale invitatilor, in aplauzele salii.




Liderii ALDE le-au transmis celor prezenti ca aceasta formatiune politica reprezinta o forta atat pe scena politica suceveana, cat si nationala, si ca ALDE duce mai departe politica vechilor liberali. Calin Popescu Tariceanu nu a ezitat sa ii atace pe liderii actuali ai PNL si sa declare ca PNL-ul de astazi este doar un PDL revopsit in galben si albastru" si ca liberalii autentici se regasesc acum in ALDE.

Liderii de la Bucuresti s-au declarat impresionati de multimea simpatizantilor din sala si au recunoscut faptul ca asteptarile lor pentru Suceava au fost cu mult depasite. Candidatul la Primaria Suceava din partea ALDE, Stefan Alexandru Baisanu a coborat de pe scena si s-a dus in sala, "alaturi de echipa sa". El a dat asigurari liderilor de la Bucuresti ca va face tot ce ii sta in putinta astfel incat la nivelul judetului Suceava ALDE sa obtina un scor electoral bun si sa nu lase PSD si PNL sa guverneze singure, iar apoi a prezentat membrii familiei sale, precizand ca provine dintr-o familie respectabila si ca el nu isi va bate joc de oameni.

Candidatul propus de ALDE pentru Primăria Vatra Dornei este fostul deputat Petru Tărniceru.







Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei