Votează-ți candidatul preferat pentru Primăria Vatra Dornei - SONDAJ DE OPINIE - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

Votează-ți candidatul preferat pentru Primăria Vatra Dornei - SONDAJ DE OPINIE


Dornenii, alături de toți românii, sunt chemați la urne pe 05 Iunie 2016, pentru a-și alege primarii. Majoritatea organizațiilor locale ale partidelor politice și-au desemnat candidați pentru funcția de primar și pe lângă aceștia avem chiar și un independent înscris în cursă. VatraDorneiLive.ro vă propune să completați un sondaj care-și propune să indice trendul de vot în rândul dornenilor activi în mediul online local. Astfel, întrebarea care se pune este: Care este candidatul dumneavoastră preferat pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei ?

Sondajul ia în calcul toți candidații înscriși oficial în cursă, si anume: actualul primar ILIE BONCHEȘ (PNL), CEZAR IOJA (PSD), PETRU TĂRNICERU (ALDE), NICUȘOR COJOCARU (UNPR), JENICA ROMANICĂ (PSRO) și VALERICĂ LUPU (Independent).

Se acceptă un singur vot pentru fiecare vizitator unic și rezultatele pot fi vizualizate în timp real. Data limită de completare a sondajului este 05 Iunie 2016, deci acesta va fi disponibil pe toată perioada campaniei electorale. Astfel până pe data de 5 Iunie puteți vota pe VatraDorneiLive.ro, iar apoi, în ziua alegerilor, vă recomandăm SĂ MERGEȚI LA VOT, pentru că doar așa vă puteți susține favoriții și doar prin acest drept democratic puteți ”milita” pentru o schimbare în bine a destinului orașului nostru.

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii