Tânără rătăcită în toiul nopţii, salvată de jandarmi

Aceasta a relatat că s-a întâlnit cu o cunoştinţă pentru a se deplasa, cu maşina acesteia, spre o localitate din zona Vatra Dornei. Pe timpul deplasării, cele două persoane s-au certat, iar tânăra a fost nevoită să coboare din maşină într-o zonă necunoscută.
O tânără în vârstă de 26 ani, din municipiul Vatra Dornei, a anunţat miercuri, la ora 01.27, prin apel la 112, că s-a rătăcit în zona localităţii Poiana Stampei.

Aceasta a relatat că s-a întâlnit cu o cunoştinţă pentru a se deplasa, cu maşina acesteia, spre o localitate din zona Vatra Dornei. Pe timpul deplasării, cele două persoane s-au certat, iar tânăra a fost nevoită să coboare din maşină într-o zonă necunoscută. Fiind întuneric şi aflându-se singură pe un drum pe care nu îl cunoştea, femeia a solicitat sprijinul autorităţilor.

Pe timpul căutărilor, jandarmii au păstrat legătura telefonic cu tânăra, constatând că detaliile oferite de aceasta cu privire la locaţia sa nu corespundeau cu caracteristicile localităţii Poiana Stampei, fiind vorba de comuna Şaru Dornei.




Pentru căutarea tinerei au acţionat doi jandarmi din cadrul postului montan Vatra Dornei, reuşind să o găsească în jurul orei 03.00, pe DJ 174, în zona satului Neagra Şarului.

„Tânăra nu prezenta probleme de sănătate, aceasta fiind condusă de jandarmi spre localitatea de domiciliu”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei Suceava.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei