De la crâşmă la spital, după ce ar fi băut acid dintr-o baterie auto

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a ajuns la spital, după ce ar fi băut acid dintr-o baterie auto.
Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a ajuns la spital, după ce ar fi băut acid dintr-o baterie auto.

Respectivul, Doru V., a ajuns la spitalul din Vatra Dornei în cursul zilei de miercuri, cu diagnosticul intoxicaţie cu substanţă necunoscută.

Reprezentanţii unităţii medicale au sesizat poliţia, pacientul fiind transferat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.



Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în după-amiaza zilei de miercuri, bărbatul a consumat băuturi alcoolice la un local.

În jurul orei 15.30, fiind în stare de ebrietate, s-a dus la locuinţa unei cunoştinţe, cu care a stat de vorbă. Cunoştinţa în cauză le-a povestit poliţiştilor că Doru V. avea în mână un recipient în care era acid dintr-o baterie auto, fiind posibil ca bărbatul să fi consumat o cantitate de substanţă din acel recipient.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care respectivul a ajuns la spital.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei