Vanzari Centrale Ecologice

0
1. CENTRALE ECOLOLOGICE PELETI-LEMNE TATANO ITALIA SERIA 22 ELECTRONICE

Detalii Anunt: KALORINA 22** / E PELLET este un cazan pentru încălzire şi producţie de apă caldă sanitară printr-o serpentină din cupru detaşabilă (disponibilă la modelele cu producţie hidrosanitară), sau printr-un boiler extern (opţional). E disponibil cu un randament între 18.000 şi 100.000 Kcal/h (între 20 şi 116 Kw).

Poate fi utilizat in toate sectoarele: agricol, industrial şi civil.

KALORINA 22**/ E PELLET utilizează toate tipurile de combustibili solizi marunţiţi proveniţi din surse de energie regenerabile: pellet, coji de nuci şi migdale, sâmburi de prune, cireşe, vişine, răpită etc. Produce energie la costuri reduse utilizând combustibili naturali, asigurând o economisire ce poate atinge 80% faţă de combustibilii clasici. Poate funcţiona şi pe lemne alimentate prin uşa din faţă a cazanului.

Datorită predispunerii la instalarea unui arzător adecvat (opţional), poate utiliza combustibili precum gazul metan, uleiul, motorina, GPL, panoul de comenzi digitale pevede utilizarea dublă a cazanului in mod indipendent. Arzătorul poate fi montat in orice moment chiar şi peste ani.

KALORINA 22**/ E PELLET este realizat în întregime cu materiale de o calitate excelentă, în respectarea absolută a normelor din domeniu, utilizând cele mai inovative tehnologii. Izolarea termică cu elemente speciale reduce dispersiile de căldură sporind eficienţa cazanului şi sporind economisirea.

Noul sistem de alimentare gestionat de către un cadru de comenzi digitale, îi permite cazanului KALORINA 22**/ E PELLET sa fie absolut automat atât în faza de incendiere cât şi în faza de modulare şi menţinere. O cartela particulară, controlează prin intermediul a doua sonde, atât temperatura aerului în cazan cât şi cea a fumului la ieşire, şi interacţionînd cu reglarea combustibilului şi reglarea aerului, optimizează consumul evitînd cheltuielile inutile de material.

Sistemul de alimentare dublu îi ofera cazanului un grad ulterior de siguranţă, deoarece fluxul de combustibil are loc in interiorul a doi melci paraleli orizontali suprapuşi, ce comunica între ei printr-un mic puţ vertical.

KALORINA 22** / E PELLET se instalează foarte simplu si poate fi utilizată atât în sistemele autonome de încălzire cât si în cele centralizate. Silozul ce conţine combustibilul poate fi montat atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă a cazanului, garantând autonomie pe parcursul unei zile întregi. Pentru o autonomie majoră se poate monta SilMax 800 (opţional).

2. CENTRALE ECOLOGICE RUMEGUS,PELETI,TALAS ,TOCATURA LEMNE TATANO SERIA 23E - ALIMENTARE AUTOMATA

KALORINA 23** RUMEGUŞ este un cazan pentru încălzire şi producţie de apă caldă sanitară printr-o serpentină din cupru detaşabilă (disponibilă la modelele cu producţie hidrosanitară), sau printr-un boiler extern (opţional). E disponibil cu un randament între 40.000 şi 100.000 Kcal/h (între 46 şi 116 Kw).KALORINA 23** RUMEGUŞ utilizează toate tipurile de combustibili solizi mărunţiţi proveniţi din surse de energie regenerabile: rumeguş, aşchii de lemn, si toate tipurile de biomasă lemnoasă. Înafară de aceasta este predispusă pentru aplicarea unui arzător pe gaz, ulei, GPL, care poate fi montat în orice moment chiar şi peste ani.

Produce energie la costuri reduse, utilizând combustibili naturali, asigurând o economisire considerabilă, ce poate atinge 80% faţă de combustibilii clasici. Poate funcţiona şi pe lemne, alimentate prin uşa din faţă a cazanului

KALORINA 23** RUMEGUŞ este fabricată în întregime din materiale de o calitate excelentă, în respectarea absolută a normelor din domeniu, utilizând tehnologii de avangardă. Izolarea termică cu elemente speciale reduc dispersiile de căldură sporind astfel eficienţa cazanului şi micşorând consumul de combustibil.

Cazanul se instalează foarte simplu si poate fi folosit atât în sistemele autonome de încălzire cât şi în cele centralizate.

Semplicitatea de utilizare este surprinzătoare, nu necesită manutenţiuni particulare, periodic sunt suficiente puţine minute pentru curăţirea cazanului. Menţinerea cazanului curat favorizează schimbul termic, sporind prestaţiile cazanului şi reducând consumul de combustibil.

Cazanul se instalează foarte simplu si poate fi folosit atât în sistemele autonome de încălzire cât şi în cele centralizate.

Semplicitatea de utilizare este surprinzătoare, nu necesită manutenţiuni particulare, periodic sunt suficiente puţine minute pentru curăţirea cazanului. Menţinerea cazanului curat favorizează schimbul termic, sporind prestaţiile cazanului şi reducând consumul de combustibil.

Cazanul este controlat de către un cadru de comenzi digitale, care gestionează în mod automat toate funcţiile cazanului, de la incendierea automată a combustibilului pâna la deconectarea cazanului; nişte sonde şi sensori speciali testează în continuu funcţionarea cazanului, reglând cantitatea de material şi optimizând consumul. Cadrul de comenzi gestionează funcţionarea cazanului la fel şi cu arzatorul auxiliar.

Silozul ce conţine materialul are o capacitate de 450 litri, un sensor controlează cantitatea de combustibil şi blochează cazanul în caz de terminare a acestuia; silozul e prevazut cu o grilă pentru a preveni pătrunderea obiectelor străine şi e acoperit cu un capac ermetic.

Nume: LIVIU CIUBOTARIU

Telefon: 0732 127 875

E-mail: liviuciubotariu@yahoo.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei