Tată socru, arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat nora

In Dorna Arini, de la o uşă lăsată deschisă, un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a înjunghiat nora, de 26 de ani, respectivul fiind arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă, sub acuzaţia de tentativă de omor.
De la o uşă lăsată deschisă, un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a înjunghiat nora, de 26 de ani, respectivul fiind arestat preventiv în cursul zilei de sâmbătă, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Agresiunea s-a petrecut joia trecută, pe 14 mai, la Dorna Arini, iar din informațiile furnizate de cei de la poliţie scandalul dintre victimă, Loredana R., şi socrul acesteia, Ioan Chiriloaia, care locuiesc în aceeaşi gospodărie, a avut loc în jurul orei 14.30.



„Pe fondul consumului băuturilor alcoolice şi al unui conflict spontan, a lovit-o cu un cuţit în zona subraţului drept pe nora sa, provocându-i leziuni ce au necesitat asistenţă ambulatorie pe unitatea medicală din localitate şi Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, unde a fost transferată ca urmare a complicaţiilor intervenite”, explică reprezentanţii poliţiei judeţene.

Victima a fost dusă iniţial la spitalul din Vatra Dornei, însă, întrucât starea de sănătate s-a înrăutăţit, a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu plagă înţepat-tăiată penetrantă toracică cu hemotorax drept şi suspusă unei intervenţii chirurgicale.

„Concluziile preliminare ale examinării medico-legale atestă consumarea agresiunii, existenţa plăgii tăiat-înţepate, leziunile necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale, viaţa victimei fiind pusă în primejdie”, susţin anchetatorii.

Scandalul dintre noră şi socru a izbucnit de la faptul că prima, mamă a unui copil în vârstă de un an, i-a cerut tatălui soţului ei să închidă uşa de la cameră, pentru că era curent, iar fiul ei avea rujeolă.

L-a rugat o dată, de două ori, însă socrul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit violent şi şi-a atacat nora cu un cuţit de bucătărie.

După ce anchetatorii au încadrat fapta la tentativă de omor, Ioan Chiriloaia a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă bărbatul a fost arestat preventiv, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei