Rezultate Alegeri Locale 2012 Vatra Dornei si comunele limitrofe




In urma numararii tuturor voturilor exprimate la Vatra Dornei, candidatul PDL, ILIE BONCHES, a castigat Primaria Municipiului Vatra Dornei.

In comunele limitrofe municipiului Vatra Dornei, situatia sta astfel:

Panaci – Vasile Cozan (USL)


Şaru Dornei - Ioan Cătălin Iordache (PDL)


Coșna – Gavril Pardău (USL)


Poiana Ștampei - Viluţ Mezdrea (USL)


Iacobeni - Angelica Fădor (PDL)


Dorna Candrenilor - Mafteiu Pardau (PDL)


Cârlibaba - Gabriel Danciu (PDL)


Ciocăneşti - Radu Ciocan (PDL)


Crucea - Dorin Rusu (USL)


Dorna Arini – Ioan Moraru (USL)

Astfel, in Bazinul Dornelor primariile s-au impartit intre PDL si USL - PDL a obtinut 5 mandate de primar, iar USL, 4 mandate.

In privinta rezultatelor pentru functia de presedinte al consiliului judetean, exista unele zvonuri cum ca acesta ar fi fost castigat de catre Gheorghe Flutur.

Vom reveni cu noutati si cu clasamentele actualizate imediat ce avem informatii noi ... ramaneti pe VatraDorneiLive.ro !

Ce parere aveti de candidatii declarati castigatori ? Asteptam comentariile dumneavoastra pe marginea rezultatelor ! 



( Hide )
  1. vai vai vai de noi dornenii cu asta la primarie.........nu destul am scapat de unul prost.....asa primar asa alegatori!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. n-am zis eu bine ca dornenii sunt emo rau??

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, ma bucur ca nu am avut cum sa ajung acasa pentru vot, nu stiu pe cine as fi votat...mi-am cam pierdut increderea in oameni...toti zic ca fac, dar dupa atatia ani, unele zone din oras nu au fost reabilitate, de parca nu ar face parte din oras... E pacat de oras, aud tot mai des de la turisti, care au fost in trecut in vacanta la Vatra Dornei,ca acum si-a pierdut tot farmecul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei care au organizat acel "sondaj de opinie" nu ar fi cazul sa se intrebe totusi ... ce au organizat !, sa ne spuna, din initiativa cui si mai ales pentru "CINE ?", pentruca, intre acel rezultat si realitatea rezulatului alegerilor exista o "prapastie colosala", adica a fost un sondaj de opinie "varza" si a iesit tot o varza",k ca rezultate desigur !.

    RăspundețiȘtergere
  5. Concluzia este ca iarasi suntem contra lumii... de fiecare data cand majoritatea tarii alege ceva, noi suntem invers. Cand toata lumea a ales PDL-ul si aveam guvern PDL, noi am ales PNL... acum cand toata tara alege USL, avem si probabil vom avea guvern USL, noi alegem PDL! S-a demonstrat deja ca aceasta reteta nu este de succes si parca vedem acus ca incep obisnuitele "certuri" politice... Ca primarul a vrut, dar nu l-a lasat consiliul, ba ca primarul e incompetent si ceilalti sunt plini de bune intentii si tot asa!

    Singura speranta care ramane este ca omul Bonches sa fie mai puternic decat PDL-istul Bonches (sau, ma rog, aparatorul intereselor PDL-iste) si toti cei care vor prelua puterea sa aiba drept scop principal "ridicarea" municipiului Vatra Dornei lasand la o parte orgoliile politice... oricum, ar fi o premiera sa avem o echipa care chiar sa se intereseze de oras tinand mai putin cont de apartenentele politice.

    Ce este cel mai hilar este ca Flutur a "urlat" toata campania ca singura varianta de a ajuta Dorna este sa-i dam un primar PDL, uite ca dornenii I l-au dat dar nu l-au mai ales si pe el pentru ca din ce se vehiculeaza D-ul Flutur a cam "zburat"! Ramane sa vedem daca presupusul castigator Nechifor va tine cont de originile sale dornene si va face ce a promis chiar daca nu are primar in zona din aceeasi formatiune cu el... teoretic ar trebui sa-si respecte promisiunile... sa nu uitam ca Bonches a fost si membru PSD in trecut, chiar candidat PSD la primarie... poate au ramas in relatii bune :))!

    Votul din Dorna este atat de greu de inteles politic ... parca suntem cu 4 ani in urma si la propriu si la figurat. In majoritatea tarii PDL-ul pleaca, la noi abia vine! Probabil ca peste 4 ani vom fi si noi "in trend" cu majoritatea din 2012 :))! Poate ca situatia ar fi fost alta daca USL-ul avea un candidat mai "interesant"?

    Pana la urma, nu ne ramane decat sa speram ca va fi mai bine... intotdeauna speranta moare ultima, dar din pacate pana la urma moare si ea :)) !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu aceasta ocazie o sa mai vedem inca 3-4 partii noi deschise la Gura Humorului in timp ce la Vatra Dornei grija principala va fi gasirea banilor pentru rumegus si plata luminii stradale. Ce sa zic...bafta!

    RăspundețiȘtergere
  7. DA.....mai bine il votam pe Ioja....cred ca ar fi fost mai bine,nu? in loc sa va bucurati pentru cine a iesit....
    Humorul de asta a fost facut....pentru ca a avut conducere PDL. si noi l-am votat a doua oara pe moraru care se vede ce o facut. ganditi-va si voi ca poate domnul Flutur lucra si la vatra dornei ceva....daca avea cu cine....acuma are!!!!

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei