Flutur a pierdut şefia Consiliului Judeţean ! - Vezi si cine a iesit primar in Suceava !

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, conduce detaşat lupta pentru şefia Consiliului Judeţean Suceava.

Potrivit numărătorii efectuate de reprezentanţii PSD Suceava în 342 de secţii de votare din cele 538 din judeţ, Cătălin Nechifor a fost votat de 88.520 de persoane, în timp ce pentru Gheorghe Flutur au optat 76.252 de suceveni.

Statistic vorbind, diferenţa de 12.268 de voturi în favoarea lui Cătălin Nechifor este imposibil de recuperat, după ce s-au numărat 64% din voturile exprimate în judeţ.

Statisticile arată că Nechifor l-a învins pe Flutur cu peste 3.500 de voturi în municipiul Suceava şi cu circa 2.000 de voturi în Gura Humorului şi Vatra Dornei.

Pentru funcţia de primar al municipiului resedinta de judet, alegerile au fost câştigate de candidatul PDL, Ion Lungu, care a reuşit să obţină al treilea mandat consecutiv la conducerea Primăriei Suceava.

Potrivit rezultatelor finale ale numărătorii paralele a voturilor, Ion Lungu a fost votat de 22.118 de persoane în timp ce Ştefan Alexandru Băişanu a reuşit să obţină 20.921 de voturi. Diferenţa dintre cei doi candidaţi este de 1.197 de voturi.





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei