Rezultate finale la Vatra Dornei pentru primarie si consiliu local - conflictul din USL, pârtie pentru Ilie Boncheş

Victoria candidatului PDL Ilie Boncheş la primăria Vatra Dornei se datorează într-o mare măsură conflictului dintre PSD şi PNL Vatra Dornei. Deşi a candidat independent, Cezar Ioja a fost puternic susţinut de mulţi dintre membrii PSD Vatra Dornei. Aşa se face că Ilie Boncheş a reuşit să obţină cu 352 de voturi mai multe decât primarul PNL Ioan Moraru.

Cumulat, Ioan Moraru şi Cezar Ioja au obţinut 42% din voturile valabil exprimate. Suprinzător este scorul obţinut de Mihai Cioată, profesor şi om de presă. Acesta s-a clasat pe locul al patrulea, la trei procente în spatele primarului Ioan Moraru.

La Consiliul Local Vatra Dornei, USL a obţinut opt mandate, PDL - 6 mandate, PRM - 2 mandate şi PPDD - un mandat.

Rezultatele finale la alegerile locale de la Vatra Dornei sunt:



Va fi interesant de observat cum vor colabora primarul PDL, Ilie Bonches cu presedintele judetean PSD (USL), Catalin Nechifor si cu un guvern deasemenea USL!




( Hide )
  1. E clar ca PSD Vatra Dornei a jucat murdar... conducerea lor ar trebui sa fie trasa serios la raspundere pentru acest esec daca cineva mai de sus tine un pic la imaginea lor... a fost o lupta de genul "cand doi se bat, al treilea castiga"! Sunt curios daca cineva din PSD are curajul sa-si asume acest esec sau stau toti ca strutii cu capul in nisip! La Vatra Dornei nu a castigat PDL-ul alegerile ci le-au pierdut cei de la USL pe mana PSD-ului!

    Ilie Bonches a castigat beneficiind de aceasta conjunctura mai mult decat favorabila si pe langa aceasta se pare ca avut si unele ajutoare "mai putin etice" despre care lumea deja a inceput sa vorbeasca prin "targ"... dar, probabil sunt doar zvonuri rautacioase :))!

    Intr-un final, avem un primar ales si cu el defilam! Personal, ii urez mult succes si sper sa aiba inteligenta, rabdarea si puterea sa creeze o unitate intre toate fortele implicate, unitate care sa duca la prosperitatea orasului si a locuitorilor sai. Aceasta ar trebui sa fie singura prioritate a tuturor celor implicati pentru ca daca vor incepe iar see you "mancatoria" politica reciproca... va fi vai de capul nostru si de "statiunea noastra de interes national"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va colabora , doar n-o sa repete o poveste !
    Ciao !

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei