La Vatra Dornei sărbătorile de iarnă vor fi organizate din sponsorizări

0
Primarul PNL al municipiului-staţiune Vatra Dornei, Ioan Moraru, vrea să organizeze Sărbătorile de Iarnă cu sprijinul sponsorilor. Totuşi, Moraru speră ca şi Consiliul Local să fie de acord cu alocarea unei sume pentru organizarea evenimentelor. Este vorba de 20.000 de lei.

Primarul vrea să organizeze revelionul în aer liber şi să deschidă un orăşel al copiilor pe 17 decembrie, iar pe 29 decembrie cea de-a XVI-a ediţie a festivalului de obiceiuri de iarnă.

„Din informaţiile pe care le avem gradul de ocupare a structurilor de cazare din oraş este de aproape 100 % pentru Revelion”, a spus Moraru. El a ţinut să precizeze că şi primăria din localitate s-a preocupat să repare infrastructura oraşului.

„Am reparat căile de acces spre pârtiile de schi. Am făcut o serie de investiţii în pârtia de schi a primăriei. Voi cere Consiliului Local să aloce suma 20.000 de lei pentru închirierea unei scene care va fi amplasată la începutul lunii decembrie pe strada Republicii din Dorna. Aici vor avea loc spectacole atât în decembrie, cât şi în lunile ianuarie şi februarie, când vor organiza Serbările Zăpezii la Vatra Dornei. Este vorba despre trei weekend-uri de distracţie cu spectacole organizate cu bani de la Guvernul României. Serbările Zăpezii ne vor costa 150.000 de lei”, a declarat primarul de la Vatra Dornei.


Ioan Moraru a dat asigurări că anul acesta spre deosebire de iarna trecută s-a ocupat personal să asigure stocul de rumeguş pentru încălzirea oraşului. „Nu vor mai fi probleme ca anul trecut. Avem în stoc 34.000 de metri cubi de rumeguş. Cantitatea este suficientă pentru două luni de zile, însă zilnic ne aprovizionăm ca să nu rămânem fără rumeguş. Zilnic trebuie să consumăm 550 de metri cubi de rumeguş”, a declarat Ioan Moraru.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei