Trei medalii pentru dorneni la crosul internațional de la Brașov

0
Secția de atletism a Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei, condusă de antrenorul Cristian Prâsneac, a fost reprezentată cu succes de doi dintre sportivii săi la cea de-a 22-a ediţie a Crosului „15 Noiembrie 1987”, competiţie internaţională organizată de asociaţia cu acelaşi nume pentru a comemora revolta anticomunistă a muncitorilor braşoveni de acum 24 de ani.

Traseul acestui cros a fost acelaşi cu cel urmat în 1987 de muncitori, cu startul din faţa Uzinei Roman, fostă Steagul Roşu, şi sosirea în faţa Prefecturii Braşov, acolo unde era Comitetul Judeţean al Partidului Comunist Român.

La finalul celor 5 kilometri, cât a măsurat cursa, sportivul dornean Andrei Leancă a terminat primul la juniori II, acelaşi loc ocupându-l şi colegul său Claudiu Daniel Mihăescu, dar la copii II, în timp ce Roxana Cornelia Puşcaşu a luat argintul în concursul rezervat junioarelor 3.


Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat: „Sunt mulţumit de aceste rezultate şi de evoluţia celor trei sportivi ai noştri şi sper ca până la finalul anului s-o ţinem în aceeaşi notă la concursurile care vor urma. Mulţumim Primăriei Vatra Dornei, care ne finanţează clubul, dar şi firmelor Constructim Timişoara şi Sincarom Vatra Dornei, care îi ajută în pregătire pe Andrei Leancă şi Claudiu Daniel Mihăescu”.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei