Traseimul politic pentru Primaria Vatra Dornei

0
Când cu dreapa, când cu stânga… în funcţie de interes şi cu se simte mai bine. Este vorba de marele om politic dornean, Cezar Ioja, care ar putea fi fitilul din bomba cu ceas numită USL.

Tensiunile din interiorul Uniunii Social – Liberale la Suceava sunt evidente, iar candidatura lui Cezar Ioja la primăria Vatra Dornei, acolo unde edil este încă liberalul Ioan Moraru, nu face decât să arate cât de fragilă este alianţa.

Ioja este mai nou social democrat, adică om de stânga. Asta după ce a trecut prin febra extremistă de dreapta, a partidului tribunului Vadim Tudor, adică în PRM, partid cu care a şi fost ales consilier judeţean. Prin 2008, când a văzut perdantă echipa lui Acatrinei & co. a fugit imediat alături de echipa liberală, adică cea de dreapta dar mai spre centru. Se pare că tensiunile şi democraţia din PNL l-au făcut să realizeze cât de socialist este în simţiri şi s-a înroşit în stânga eşicherului politic suceavean.

Asta cam pe scurt este cariera traseistă a domnului Cezar Ioja, omul care bagă acum zâzanie între foştii săi fraţi liberali şi actualii camarazi social democraţi. Oricum, mai are o traiectorie cariera sa dacă nu iese primar şi anume aceea către partidul muncitoresc agricol condus de la Talpa.


PS: Nici cu domnul Ioan Moraru nu ne este ruşine, mai ales că zvonurile cu privire la portocalizarea sa tind să se adeverească.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei