Al 116-lea magazin Penny Market din Romania, deschis la Vatra Dornei

0
Rewe Romania, compania care opereaza reteaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL, a deschis la Vatra Dornei (judetul Suceava) cel de-al 116-lea magazin Penny Market din tara si unitatea cu numarul 122 din reteaua sa.

Noul magazin Penny Market din Vatra Dornei este situat in Strada Unirii nr.77, are o suprafata de vanzare de circa 770 de metri patrati si dispune de 60 de locuri de parcare. Planurile de expansiune ale Rewe Romania nu se vor opri aici, reteaua urmand sa mai deschida magazine pana la sfarsitul acestui an.

La nivel national, Rewe Romania a creat pana in prezent peste 2.400 locuri de munca, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Vatra Dornei au fost create – la nivel local – 16 locuri de munca suplimentare.

Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare in sortiment avand-o produsele alimentare. Totodata, noul magazin va avea un sortiment bogat de marci proprii, atat nationale cat si internationale, produse de calitate superioara la preturi foarte avantajoase.


Grupul Rewe se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent in tari precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei