O comună din Bistriţa-Năsăud a obţinut peste 400 de hectare de pădure în Şaru Dornei

0
O comună din judeţul Bistriţa-Năsăud a obţinut peste 400 de hectare de teren cu vegetaţie forestieră pe raza localităţii sucevene Şaru Dornei. Decizia a fost luată în ultima şedinţă a Comisiei Judeţene de Fond Funciar Suceava, în care comunei Mărişelu i-a fost reconstituit dreptul de proprietate pentru o suprafaţă de teren de 417,9 hectare de teren pe suprafaţa comunei Şaru Dornei.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, în şedinţa Comisiei Judeţene de Fond Funciar au fost validate, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate, 1.103 hectare de terenuri, din care 1066 hectare de terenuri forestiere şi 37 hectare de terenuri agricole. Potrivit Prefecturii, comunei Stulpicani i-a fost validată cererea pentru o suprafaţă de teren cu vegetaţie forestieră, doar cu amplasament, pe suprafaţa comunei Pojorâta.

Comisia Judeţeană de Fond Funciar a mai adoptat o hotărâre prin care un moştenitor al unui veteran de război a primit în oraşul Siret o suprafaţă de 75 de ari de teren agricol extravilan. Potrivit comunicatului Prefecturii, în şedinţa comisiei au fost invalidate 19 cereri de restituire a terenurilor.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei