Asociaţia Proprietarilor din Neagra Şarului a schimbat faţa localităţii

0
Între reuşitele la care a lucrat RECL din comuna suceveană Şarul Dornei se află şi înfiinţarea Asociaţiei de Proprietari Neagra Şarului, care se ocupă de administrarea cvartalului de şase blocuri construite în anii 60. Asociaţia din satul Neagra Şarului este printre foarte puţinele, dacă nu chiar unica asociaţie de proprietari din ţară care funcţionează într-o localitate din mediul rural.

Înfiinţarea asociaţiei a înlesnit Primăriei Şaru Dornei posibilitatea de a obţine de la Ministerul Dezvoltării Regionale alocarea a o parte din fondurile necesare pentru realizarea Proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din satul Neagra Şarului”.

Realizarea acestui proiect a îmbunătăţit confortul celor câteva sute de familii, dar în acelaşi timp a schimbat peisajul urbanistic al cvartalului de blocuri. „Zona noastră este o zonă frumoasă, cu peisaj deosebit iar acum, prin reabilitarea blocurilor s-a făcut şi mai frumoasă”, ne-a declarat Ana Mihaela Aaniţei, administratorul IT la Şaru Dornei.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei