Mugurel Negoiță, candidatul PSD pentru Primăria Ciocănești: ”Pornim împreună la un drum care poate schimba în bine destinul localității noastre.”

Mugurel Negoiță:”Ne lansăm în lupta pentru Primăria Comunei Ciocănești! Avem nevoie de un primar și o echipă cu viziune!”
Mugurel Negoiță, un antreprenor tânăr și energic, este candidatul PSD pentru Primăria comunei Ciocănești. Anunțul a fost făcut duminică, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la căminul cultural din localitate, candidatura sa fiind primită cu entuziasm de cei peste 100 de localnici prezenți.

Mugurel Negoiță - PSD Ciocănești

Într-un discurs plin de hotărâre și angajament, Negoiță și-a împărtășit povestea personală și un rezumat al viziunii sale pentru Ciocănești. La vârsta de 35 de ani, el s-a descris drept un locuitor dedicat al comunei, un tată devotat și un antreprenor ambițios, care și-a construit succesul de jos, cu multă muncă și determinare:

”Mă numesc Negoiță Mugurel, am 35 de ani, sunt locuitor al comunei Ciocănești, tânăr antreprenor, tată și familist convins. Ca marea majoritate a tinerilor din localitatea noastră, am plecat de jos. Am trecut peste greutăți și provocări, dar din dorința asiduă de a nu-mi abandona localitatea, am răzbit și mi-am creat confortul dorit prin muncă și sacrificii.”

În fața susținătorilor săi, candidatul Mugurel Negoiță a subliniat importanța unei echipe unite și a unei viziuni clare pentru viitorul localității. A recunoscut că Ciocăneștiul se confruntă cu provocări economice și sociale, dar a subliniat că are încredere că, prin colaborare și dedicare, pot fi implementate schimbări pozitive și durabile:

Este clar motivul adunării de astăzi! Ne lansăm în lupta pentru Primăria Comunei Ciocănești! Spun ne lansăm pentru că suntem o echipă valoroasă pe care, cu responsabilitate și onoare mă angajez astăzi să o reprezint! Ciocăneștiul are nevoie de un suflu nou! Are nevoie de un primar și o echipă cu viziune! Avem misiunea de a le arăta locuitorilor din Ciocănești că tinerețea nu echivalează cu lipsa de experiență și că avem împreună, ca echipă, o viziune sănătoasă și un plan de acțiune. Curajul este dublat de perseverență și răbdare.

Printre prioritățile sale principale pentru dezvoltarea comunei s-au numărat:

Dezvoltarea turismului și a economiei locale: Negoiță a propus inițiative pentru promovarea atracțiilor turistice ale comunei și sprijinirea investitorilor locali în turism și ospitalitate.

Educație modernă și accesibilă, comunitate sănătoasă: El a pledat pentru îmbunătățirea sistemului educațional și a serviciilor medicale, inclusiv prin modernizarea școlilor și a facilităților de sănătate.

Modernizarea infrastructurii și a serviciilor publice: Negoiță și-a asumat angajamentul de a îmbunătăți infrastructura locală, inclusiv în ceea ce privește apă, canalizare și alte servicii esențiale.

Reformarea administrației locale: El a promis o abordare mai eficientă și transparentă în administrația comunei, atragerea de profesioniști calificați și oprirea migrației din localitate.

Mugurel Negoiță și-a prezentat apoi echipa cu care va ieși în fața locuitorilor din Ciocănești, aceasta fiind formată din: Învățător Monica Asăndulesei, Profesor Claudiu Cozianu, Asistent generalist Marilena Giosan, Profesor Timu Dumitru, Silvicultor Alex Moroșan, Antreprenor Local Nistor Roată, Agent Vânzări Roată Georgeta Cătălina, Proprietar Pensiune Laurenția Țăran, Proprietar Pensiune Safta Crăciun și Lupescu Traian

În final, Negoiță a îndemnat la o campanie electorală curată și la respectul între toți candidații, subliniind că succesul comunei Ciocănești depinde de unitatea și determinarea tuturor locuitorilor săi.

Cu un apel către toți cetățenii să se implice și să contribuie la un viitor mai bun pentru comunitate, Negoiță a încheiat discursul său cu optimism și cu promisiunea fermă de a se dedica în întregime dezvoltării locale. 

”A venit vremea ca fiecare dintre noi să se implice pentru o viață și un trai mai bun în comuna Ciocănești. Veniți de pe acum cu inițiative și propuneri! Vrem să implicăm cât mai mulți oameni, să le arătăm că se poate și să le explicăm ce vrem să facem. 

Campania nu este doar a mea, ci a tuturor locuitorilor din localitate. Încă o dată, reafirm clar dedicarea mea totală în dezvoltarea comunei Ciocanesti. Vom colabora cu toate localitățile din Țara Dornelor, pentru că împreună suntem mai puternici, pentru că împreună putem atrage investiții în proiecte majore. Dragi cetățeni, pornim de astăzi împreună la un drum care poate schimba în bine destinul localității noastre.

Ciocănești 2024 - Viziune și Acțiune
Așa să ne ajute Dumnezeu! ”

Vă invităm să urmăriți filmarea integrală a discursului:


La eveniment au luat cuvântul și reprezentanți ai organizației județene PSD Suceava și ai organizației locale PSD Vatra Dornei, mai exact: D-na Deputat Mirela Adomnicăi, Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Subprefectul Cristian Șologon și Consilierul Județean Cezar Ioja. Toți și-au arătat susținerea pentru candidatul Mugurel Negoiță și încrederea că la Ciocănești schimbarea este posibilă cu multă muncă și perseverență.



Această lansare de candidatură reprezintă un moment important în viața politică a comunei Ciocănești, organizația locală PSD fiind resuscitată de către o echipă nouă care își doresc ca în comunitatea lor să se întâmple lucruri mai importante. Este clar că la Ciocănești lucrurile au început să devină interesante, pentru că după mulți ani de ”noncombat” a apărut o concurență reală la actualul primar. Rămâne de văzut ce vor alege ciocăneștenii pe data de 9 Iunie 2024.
   

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei