Trei tineri au fost condamnați pentru o agresiune brutală ce a avut loc în Autogara Vatra Dornei acum 5 ani

Trei tineri din Vatra Dornei, cu istoric infracțional, condamnați pentru o agresiune în autogară, victima fiind un tânăr din Cluj.

Un grup de trei tineri din Vatra Dornei, deja cunoscuți în comunitate pentru infracțiunile lor anterioare, au fost găsiți vinovați de o agresiune brutală care a avut loc în Autogara Severin din localitate. Condamnați de instanța locală pentru această faptă, cei trei au fost implicați într-un incident în care un tânăr în vârstă de 29 de ani din Cluj a fost victima, în iunie 2019. Cu toate că au trecut aproape cinci ani de la comiterea agresiunii, abia acum justiția a emis condamnări împotriva lor, deși acestea nu sunt încă definitive.

Agresiune Vatra Dornei

În ziua agresiunii, autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112 și au găsit un bărbat care primea îngrijiri medicale de la echipajul unei ambulanțe. Acesta s-a dovedit a fi Teodor P., originar dintr-o comună din Cluj, care a fost ulterior transportat la spitalul municipal din zonă. Se pare că tânărul se afla în autogară pentru a-și întâlni prietena, care locuia în apropiere, dar a fost implicat într-un conflict spontan ce a escaladat într-o bătaie cruntă.

Investigațiile ulterioare ale poliției au relevat că agresiunea a fost orchestrată de Cătălin-Augustin Bucatariu, în vârstă de 22 de ani, Mihai Alex Gheorghiu, de 21 de ani, și Andrei Alexandru Baicu, în vârstă de 22 de ani, toți din Vatra Dornei. Mai mult, Bucatariu s-a suit la volanul mașinii victimei, pe care a condus-o cu o alcoolemie peste limita legală și fără a deține un permis de conducere valabil. Incidentul s-a încheiat cu mașina victimei izbită într-un container din autogară.

Antecedentele penale ale celor trei indivizi, împreună cu circumstanțele infracțiunii, au condus la condamnarea lor. Cătălin Bucatariu a primit o pedeapsă finală de trei ani, o lună și 20 de zile de închisoare, fiind, de asemenea, căutat pentru extrădare de autoritățile judiciare din Germania. Alexandru Andrei Baicu a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare, având și el un mandat de extrădare din partea autorităților din Marea Britanie. Mihai Alex Gheorghiu a primit cea mai mică pedeapsă, fiind condamnat la un an, trei luni și 20 de zile de închisoare.

Cu toate acestea, sentința Judecătoriei Vatra Dornei nu este încă definitivă și poate fi contestată prin apel, oferind inculpaților posibilitatea de a contesta decizia instanței.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei