Poliția din Vatra Dornei a confiscat mărfuri ilegale în valoare de aproape 140.000 de Lei într-o acțiune anticontrabandă

Într-o operațiune anticontrabandă, poliția din Vatra Dornei a confiscat alcool și țigări în valoare de 140.000 de lei.

 Poliția Municipiului Vatra Dornei a desfășurat o operațiune de combatere a contrabandei și îmbunătățire a siguranței rutiere și publice în zona sa de competență. În cadrul acestei acțiuni, au fost organizate filtre rutiere în mai multe locuri din apropierea orașului.

Alcool confiscat Vatra Dornei

În timpul unei verificări pe Drumul Național 17 în comuna Poiana Stampei, un echipaj de poliție a oprit o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani din comuna Cotești, județul Vrancea. Șoferul avea permisul de conducere anulat, iar în vehicul au fost descoperite mai multe baxuri cu pet-uri de 2 litri, conducătorul auto pretinzând că acestea conțineau alcool, fără documente de proveniență. Au fost confiscate 1.500 de litri de alcool, iar valoarea totală a mărfii ilegale depășește 140.000 de lei. Autoutilitara în valoare de aproximativ 8000 de euro a fost confiscată.

În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală potrivit art. 335 alin. (2) din Codul penal și art. 452 alin. (1) lit. H din Codul Fiscal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

În plus, în cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au identificat și confiscat un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, care transporta 58.760 de țigări de contrabandă. Atât țigările cât și vehiculul au fost confiscate. Acțiunea continuă, iar poliția efectuează cercetări în ambele cazuri.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei