Paul Iordache, un tânăr de 25 de ani licențiat în Științe Politice, a fost ales președinte al PSD Șaru Dornei

Paul Iordache, tânărul de 25 de ani licențiat în Științe Politice, ales președinte al PSD Șaru Dornei, se pregătește să transforme peisajul politic.
Sâmbătă, 16 decembrie a.c., au avut loc alegeri în organizația locală PSD Șaru Dornei. Noul președinte ales al filialei locale a Partidului Social Democrat din comuna Șaru Dornei este Paul Iordache, un tânăr în vârstă de 25 de ani. Având o licență în Științe Politice, obținută la Facultatea de Istorie și Filosofie din Cluj-Napoca, este pregătit să transforme peisajul politic local și să facă diferența în comunitatea sa.

Paul Iordache

Paul Iordache nu este doar o nouă figură politică, ci și un tânăr implicat în diverse proiecte europene. Printre altele, este fondatorul și coordonatorul Asociației "Bradul, Muntele și Neagra" din Șaru Dornei, asociație care a reușit să implementeze cu succes mai multe proiecte locale cu finanțare europeană, aducând schimbări semnificative în viața locuitorilor din zonă.

Pasiunea lui pentru agricultură și turismul montan nu este doar o preocupare, ci și o misiune, tânărul Iordache fiind un susținător convins al valorilor și tradițiilor satului românesc, dorind să promoveze și să consolideze aceste aspecte în comunitatea sa.

"Avem nevoie de schimbare și de o echipă puternică pentru a aduce progresul în comunitatea noastră. Vreau să dezvoltăm un mediu în care fiecare locuitor să se simtă parte dintr-o comunitate unită și să se bucure de oportunitățile pe care le oferă zona noastră", a declarat Iordache Paul în urma alegerilor.

Noul președinte se confruntă cu provocări însemnate, inclusiv revitalizarea echipei, extinderea acesteia și identificarea unui candidat puternic pentru alegerile locale din septembrie 2024. Cu toate acestea, cu experiența sa diversă și cu sprijinul comunității, Paul Iordache este determinat să aducă schimbări pozitive și să construiască un viitor mai bun pentru comuna Șaru Dornei. Astfel, el își propune să transforme peisajul politic local și să contribuie la dezvoltarea durabilă și la progresul comunității sale.

SURSA: Comunicat PSD Șaru Dornei
 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei