Ing. Gheorghe Apetrii consideră că redobândirea statutului de Perla Bucovinei poate fi realizată, însă pe lângă readucerea la viață a simbolului Dornei, Cazinoul, este nevoie și de o nouă viziune administrativă

Inginerul Gheorghe Apetrii, președintele PSD Vatra Dornei, consideră că redobândirea statutului de Perla Bucovinei poate fi realizat, iar aducerea la viață a simbolului Dornei, Cazinoul, constituie un pas important făcut în acest sens. Mai este însă nevoie și de o nouă viziune administrativă pentru ca acest lucru să poată fi cu adevărat posibil, a concluzionat candidatul PSD la Primăria Vatra Dornei.

Cazinou Vatra Dornei

Inginerul Gheorghe Apetrii, alături de primarii de comune din Bazinul Dornelor, de consilierii locali și de alți membrii ai organizației locale PSD au participat ieri la evenimentul de inaugurare a Centrului Muzeal ”Cazinoul Băilor” și au subliniat apoi importanța zilei de ieri pentru comunitatea dorneană printr-un comunicat de presă pe care vi-l prezentăm în continuare:

Ziua Bucovinei a avut în acest an o însemnătate deosebită pentru toți dornenii. Pe lângă celebrarea istorică a unirii Bucovinei cu țara mamă, am sărbătorit astăzi, cu mare entuziasm și bucurie, mult așteptata inaugurare a Centrului Muzeal "Cazinoul Băilor", o realizare arhitecturală impresionantă pentru Vatra Dornei.

Complexul nou inaugurat, redenumit Palatul Dornelor, devine acum o veritabilă comoară istorică și culturală, oferind un spațiu deosebit pentru întâlniri, evenimente și schimburi culturale.

Felicitări Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru implementarea acestui proiect remarcabil și de asemenea felicitări dornenilor, care au așteptat cu nerăbdare acest moment special.

Astăzi, s-a făcut pentru Dorna un pas important în redobândirea statului de "Perlă a Bucovinei", cel mai important simbol al orașului fiind readus la viață. Mai avem însă nevoie și de o nouă viziune administrativă, pentru ca acest lucru să devină cu adevărat posibil!

Organizația PSD Vatra Dornei
Președinte Ing. GHEORGHE APETRII

 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei