Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM inclusiv la Vatra Dornei

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Vatra Dornei. Înregistrarea angajatorilor la bursă se poate face până joi, 11.05.2023, ora 16.
AJOFM Suceava organizează vineri, 12 mai 2023, la Iulius Mall Suceava, începând cu ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se va desfășura simultan în mai multe locații din județ, astfel:

ORA 10:00 - Casa de Cultură din Vatra Dornei, Punctul de Lucru AJOFM din Fălticeni și la Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului.

ORA 09:00 - Casa Germană din Rădăuți

Bursa AJOFM Suceava

În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal, vor fi reprezentate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs- viitori absolvenți ai promoției 2023 (în colaborare cu Institutul Bucovina), persoane cu dizabilități, etnici rromi, refugiați din Ucraina, stand pentru înscriere la cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără venituri, precum și standuri informative referitoare la: ocupare în străinătate prin rețeua EURES, mecanismul de subvenționare în economia socială, subvenții pentru angajatori prin ucenicia la locul de muncă, transparență și integritate în administrația publică - reprezentat de Direcția Generală Anticorupție - Serviciul Județean Suceava.

Înscrierile angajatorilor pentru participarea la bursă au început deja, oferta pentru bursă trecând de 100 de locuri vacante pe diferite niveluri de studii și calificări.

Înregistrarea participării angajatorilor la bursă se poate face până joi, 11.05.2023, ora 16, iar detaliile de înscriere sunt prezentate pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/ajofmsuceava sau se pot obține la telefon 0230523279, 0786290204.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei