Dornean în stare gravă, ținut șapte ore la UPU Suceava până a fost internat. În spital s-a demarat o anchetă! (VIDEO)

La mijlocul lunii trecute, pacientul în vârstă de 66 de ani din Vatra Dornei a fost operat de apendicită la Spitalul județean de Urgență din Suceava
Anchetă la Spitalul Județean din Suceava după ce un pacient aflat în stare gravă a așteptat mai bine de șapte ore la Unitatea de Primiri Urgențe până a fost internat. Un lucru greu de înțeles pentru că spitalul are unul dintre cele mai performanțe circuite de triaj al pacienților, din țară, implementat în urmă cu câțiva ani. Bărbatul de 66 de ani din Vatra Dornei fusese operat acolo în februarie.

La mijlocul lunii trecute, pacientul în vârstă de 66 de ani din Vatra Dornei a fost operat de apendicită la Spitalul județean de Urgență din Suceava. După intervenție a fost trimis acasă, dar câteva zile mai târziu a început să se simtă rău, spun rudele. Medicii de la spitalul din Vatra Dornei au considerat că e mai bine să fie dus la unitatea unde a fost operat. Acolo însă bărbatul a stat multe ore la urgență, până să fie internat.

”Era foarte aglomerat. Am stat de la ora 15 până la ora 23 și 45 de minute. I s-au acordat îngrijiri medicale, însă a fost ținut prea mult timp pe UPU și nu era necesar. E în desfășurare o anchetă”, spune nepoata pacientului.

Purtătorul de cuvânt SJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat: ”A stat cam 7 ore în urgență cu toate că avea aviz de pe secție. Acum e o anchetă. Să vedem de ce s-a întâmplat asta, de ce s-au făcut investigații suplimentare. Aceste investigații nu se puteau face și pe secție? Ba da!”

 
 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei