„Haita de Curățenie: Ofensiva contra deșeurilor de pe râul Haita” - Sâmbătă 13 Mai, Ora 10:00

Comunicat de presă al Asociației Bradul, Muntele și Neagra - LOC DE ÎNTÂLNIRE: Ultima stație de autobuz din Gura Haitii pe 13 mai, ora 10:00.
În cadrul proiectului „Ofensiva Verde” finanțat de Comisia Europeană prin Corpul European de Solidaritate, grupul de inițiativă format din 5 tineri organizează evenimentul „Haita de Curățenie: Ofensiva contra deşeurilor de pe râul Haita”. Partenerii evenimentului sunt: Asociația Bradul, Muntele și Neagra, Școala Gimnazială Neagra Șarului, Păstrăvăria Neagra și Ocolul Silvic Vatra Dornei.

Haita de Curățenie

Astfel, în data de 13 mai 2023, începând cu ora 10:00, cei 5 tineri inițiatori, împreună cu cei 40 de elevi ai Școlii Gimnaziale Neagra Șarului selectați în proiectul „Ofensiva Verde” și voluntari/lucrători ai partenerilor, se vor aduna în satul Gura Haitii din comuna Șaru Dornei, județul Suceava, pentru a curăța malurile râului Haita de deșeuri. Evenimentul este deschis publicului și oricine dorește să se alăture acestui efort pentru protejarea mediului înconjurător este binevenit.

Scopul proiectului „Ofensiva verde” este de a crește gradul de conștientizare în rândul cetățenilor, în special a grupului țintă, reprezentat de cei 40 de tineri de gimnaziu, cu privire la importanța florei și faunei pentru comunitatea locală.

Organizatorii îi invită pe toți cei interesați să se alăture evenimentului „Haita de Curățenie: Ofensiva contra deşeurilor de pe râul Haita” cu scopul de a proteja proteja mediul înconjurător.

📢 Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: www.fb.me/e/2WvODQgz6

 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei