O mașină de poliție a fost implicată într-un accident la Vatra Dornei

Un autoturism Dacia Logan de la Poliția Vatra Dornei a fost implicat într-un accident rutier miercuri, în jur de ora 14.20.
Un autoturism Dacia Logan de la Poliția Vatra Dornei a fost implicat într-un accident rutier miercuri, în jur de ora 14.20. Accidentul s-a produs pe strada Podu Verde, în zona sensului giratoriu de la intrarea în Dorna, lângă Unicarm.


Echipajul tocmai plecase în misiune de la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei spre o firmă de cherestea, unde se anunțase decesul unui bărbat (a fost vorba de un deces patologic, probabil în urma unui infarct).


Un alt șofer nu a acordat prioritate în sensul giratoriu mașinii de poliție care se afla în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Accidentul a fost surprins de o cameră video și observat de mai mulți martori, astfel că nu sunt dubii cu privire la ce s-a întâmplat.


În urma impactului au rezultat doar avarii, fără ca cineva să fie rănit. Șoferul care nu a acordat prioritate a fost amendat și va rămâne fără permis de conducere pentru 30 de zile.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei