Aproape 15.000 de suceveni s-au vaccinat anti-Covid 19 de la debutul campaniei de vaccinare 💉

Aproape 15.000 de suceveni au primit deja prima doză a vaccinului anti-Covid 19, dintre care 1.421 s-au vaccinat în cursul zilei de luni.
Aproape 15.000 de suceveni au primit deja prima doză a vaccinului anti-Covid 19, dintre care 1.421 s-au vaccinat în cursul zilei de luni.

Centru de vaccinare Vatra Dornei

Până în momentul de față, în total, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva Sars-Cov2 13.431 de persoane cu prima doză iar 709 persoane au primit doza a II-a. În cursul zilei de luni, 25 ianuarie, s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2, un număr de 1.421 de persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind la Spital Județean Suceava, 493 imunizări, la Spital Municipal Rădăuti –146, la Spitalul Municipal Fălticeni – 174, la Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 156. La Spitalul Orășenesc Gura Gumorului s-au vaccinat împotriva Coronavirus 114 persoane iar la Spitalul Orășenesc Siret s-au făcut 126 de vaccinări. La Centrul comunitar de vaccinare din Vatra Dornei s-au vaccinat 96 de persoane. Cu echipa mobilă de vaccinare, în ziua de 25 ianuarie, s-a efectuat un număr de 56 de vaccinări anti Sars-Cov2 la beneficiarii din Centrele de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, Zvoriștea și Costâna”, a declarat Gabriela Băncilă, purtător de cuvânt în cadrul DSP Suceava.


Pentru ziua de marți, 26 ianuarie, au fost programate pentru vaccinarea anti-Covid 1.182 de persoane.

În județul Suceava sunt deschise publicului pentru programare șapte centre de vaccinare, și anume la Spitalul Județean Suceava, la Spitalul Municipal Rădăuți, Spitalul Municipal Fălticeni, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Orășenesc Gura Humorului, Spitalul Orășenesc Siret și Sala de Sport a municipiului Vatra Dornei.

💉 Centrul de #vaccinare deschis la Sala de Sport a Municipiului #VatraDornei și-a început activitatea vineri, 22...

Publicată de Primaria Municipiului Vatra Dornei pe Luni, 25 ianuarie 2021


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei