Accident rutier în centrul municipiului Vatra Dornei cu o persoană decedată și trei rănite

UPDATE: Accidentul rutier a avut loc în dimineața de duminica, în jurul orei 7:30 pe strada Mihai Eminescu în vecinătatea unității de pompieri Vatra Dornei. În autoturismului marca Volkswagen se afla șoferul Paul Sava împreuna cu mama sa. Aceștia se îndreptau spre locul de muncă al mamei acestuia, când din sensul opus au fost loviți frontal de o alta mașina, marca Audi, condusă de către un tânăr in vârsta de 25 de ani, din Cornul Luncii, județul Suceava.

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive si in urma testării cu aparatul etilotest, tânărul de 25 ani, Vodă Marius Ovidiu din Cornul Luncii avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar pentru a se i stabili alcoolemia, s-au recoltat si probe biologice de sange la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Acesta se afla in mașina cu încă o tânără de 23 de ani, Buta Andreea.

În urma accidentului șoferul Paul Sava a rămas încarcerat si a avut nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a putea fi scos din mașină, dar a decedat la spital dupa puțin timp, mama acestuia, Sava Ioana, în vârstă de 50 de ani a suferit doua fracturi a coastelor iar Buta Andreea in vârstă de 23 de ani a avut răni ușoare la nivelul umărului.

Vodă Marius Ovidiu a refuzat transportarea la spital acesta având doar niște escoriații la nivelul mâinilor si feței. Polițiștii continuă cercetările  într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența băuturilor alcoolice si ucidere din culpă. S-a dispus măsura preventiva de reținere pentru 24 de ore.

ARTICOL INIȚIAL

Accident rutier, în municipiul Vatra Dornei cu două autoturisme implicate și cu 4 persoane rănite. Una dintre acestea a fost încarcerată și este în stare de inconștiență.


Accidentul s-a produs chiar în fața subunității de pompieri din Vatra Dornei.

Pompierii au extras victima încarcerată și au predat-o echipajului de pe ambulanță. Trei dintre răniți au fost transportați la spital.








Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei