Incendiu puternic izbucnit noaptea trecută în comuna Șaru Dornei - FOTO / VIDEO

Pompierii Vatra Dornei au intervenit, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu în comuna Șaru Dornei.
Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu puternic, care a izbucnit noaptea trecută, în comuna Șaru Dornei.


Din cauza orei târzii, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, iar flăcările au cuprins construcții anexe din două gospodării, dar și trei autoturisme. Au ars un garaj și o magazie, corp comun, pe aproximativ 130 mp, și o altă construcție anexă, corp comun, compusă din adăpost de animale și o magazie, pe 45 mp. Flăcările s-au propagat și la o magazie din gospodăria învecinată, care a ars pe 40 mp. În incendiu au ars și 3 autoturisme, două aflate în garaj, iar al treilea, parcat în apropiere.


Au mai ars bunuri de uz casnic, scule și unelte diferite, circa 15 metri cubi lemn de foc și altele. S-au degradat elemente de tâmplărie din PVC (două uși și patru ferestre) și aproximativ 80 mp din izolația exterioară a unei case de locuit. Incendiul a izbucnit de la unul dintre autoturisme, care se afla în garaj, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat două case de locuit și restul anexelor gospodărești, cu bunurile aferente.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei