Dorneanca Marilena Cuciurean va participa la ediția a doua a emisiunii Survivor România difuzată la Kanal D

Dorneanca Marilena Cuciurean va face parte din echipa ”Războinicilor”, are vârsta de 25 de ani, este multiplă campioană la sanie bob
Ajuns la cel de-al doilea sezon, „Survivor Romania”, cel mai intens reality show al momentului, se pregătește sa-și trimită în „arenă” luptătorii, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

Încă necunoscuți publicului larg, curajoși și hotărâți în demersul lor, cei 12 Războinici au profesii, povești de viață și preocupări foarte diferite, dar pe toți îi conduce dorința de a demonstra că sunt niște luptători și că merită să se afle la Survivor România sezonul 2.


Dorneanca Marilena Cuciurean va face parte din echipa ”Războinicilor”, are vârsta de 25 de ani, este multiplă campioană la sanie bob, sport pe care l-a practicat timp de șase ani. În prezent este instructor fitness și deține propria ei sala de sport la Vatra Dornei, locul unde îi învață și pe alții cum să se disciplineze și să obțină rezultate.

M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalină. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!”, a declarat aceasta.


Tânăra dorneancă și-a anunțat participarea la emisiune și pe facebook: ”Dragii mei prieteni, ÎN CURÂND voi participa la cea mai tare aventură și experiență din viața mea “SURVIVOR ROMÂNIA “! O sa am nevoie de susținerea și sprijinul vostru!





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei