Vineri e Black Friday la eMAG: 4 milioane de produse și reduceri de 300 de milioane lei (P)

Vineri e Black Friday la eMAG: 4 milioane de produse și reduceri de 300 de milioane lei (P)
Pentru cea de-a zecea ediție a Black Friday la eMAG, cel mai mare magazin online din România a crescut considerabil numărul produselor care vor putea fi achiziționate la prețuri reduse. Astfel, pe 13 noiembrie, data la care are loc evenimentul în acest an, vor fi disponibile 4 milioane de produse față de 3,5 milioane câte au fost disponibile în oferta de Black Friday în 2019. Alex Niculescu, vicepreședinte operațional eMAG, spune că 70% dintre comenzi vor ieși din depozite către livrare în primele 5 zile de la comandă, urmând ca până pe 27 noiembrie să fie onorate peste 99% dintre comenzi. Oferta de anul acesta este susținută și de peste 9000 selleri din eMAG Marketplace.


Pentru ca prețurile să fie cele mai reduse comparativ cu toată ofertă existentă în retail, colaborăm cu furnizorii noștri de la care cumpărăm produse pe parcursul anului, iar în baza acestor colaborări, reușim să obținem bonusuri. Cu aceste bonusuri și cu alte discounturi pe care pe le activăm, reușim să aducem prețurile la minimul posibil, în această zi.(...) Pregătim reduceri în valoare de 300 de milioane de lei și ne așteptăm la vânzări de 585 de milioane de lei”, spune Alex Niculescu.

Acesta a precizat că pentru ediția Black Friday 2020, clienții eMAG vor avea la dispoziție și metode flexibile de plată, de la cardurile de credit cu până la 40 de rate fără dobândă, la soluții de finanțare prin eCREDIT, cu o dobândă promoțională de 18%.


Anul trecut, vânzările eMAG de Black Friday au însumat aproape 500 de milioane de lei, site-ul a întregistrat 10,8 milioane de vizite, iar în primul minut al evenimentului s-au înregistrat peste 10.000 de comenzi.

Acest prim minut este vânat de cei care vor să se asigure că vor reuși să-și cumpere produsele pe care și le doresc, dar, la fel ca în fiecare an, ora exactă la care eMAG va da startul reducerilor rămâne necunoscută. Reprezentatul eMAG îi sfătuiește pe cei care vor să nu rateze startul să își instaleze aplicația, să-și configureze datele în cont și să-și activeze notificările.


În oferta de Black Friday de la eMAG se vor regăsi televizoare, telefoane, laptopuri, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți si copii, mobilă, jucării și anvelope.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei