Un bărbat de 58 de ani a murit într-un hotel din Vatra Dornei

Polițiștii au aflat că miercuri dimineață, în jurul orei 09:00, un bărbat a mers la o cameră din hotelul Bradul să-l viziteze pe bărbat
Miercuri dimineață, la ora 10:28, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de medicul din cadrul Serviciului de Ambulanță despre faptul că, P.R., un bărbat de 58 ani, din Prundu Bârgăului, jud. Bistrița Năsăud, a decedat într-o cameră a hotelului Bradul.


Polițiștii au aflat că miercuri dimineață, în jurul orei 09:00, un bărbat a mers la o cameră din hotelul Bradul să-l viziteze pe bărbatul din Prundu Bîrgăului. Când a ajuns la camera acestuia și a bătut la ușă să i se deschidă, acesta i-a spus că nu se poate deplasa la ușă să deschidă întrucât se simte foarte rău. Cu o cartelă de acces a fost descuiată ușa camerei și a fost chemat doctorul hotelului pentru a-l consulta pe bărbatul de 58 de ani.

Medicul hotelului a constatat faptul că starea de sănătate a numitului P. R. era gravă, fapt pentru care a solicitat intervenția ambulanței, echipajul medical stabilind că acesta trebuia transportat la spital, însă au cerut intervenția pompierilor deoarece greutatea corporală a acestuia era foarte mare.


Până la intervenția pompierilor, lui P. R. i s-a făcut rău și a leșinat și deși medicii de la ambulanță au încercat să-i acorde primul ajutor, acesta nu a mai răspuns la procedurile de resuscitare, fiind declarat decesul. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace și era diagnosticat cu obezitate morbidă.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei, și a fost anunțat SML Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei