A murit după ce s-a răsturnat cu TAF-ul cu care plecase după lemne

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din Dorna Arini, și-a găsit sfârșitul joi, după ce taf-ul cu care se deplasa în pădure după lemne s-a rasturnat
Un bărbat în vârstă de 73 de ani din satul Ortoaia, comuna Dorna Arini, și-a găsit sfârșitul joi, după ce tractorul articulat forestier cu care se deplasa în pădure după lemne s-a răsturnat.

Accident TAF

Incidentul mortal s-a petrecut în jurul orei 10.00, iar septuagenarul plecase la pădure însoțit de un bărbat din aceeași comună. În timp ce se deplasau spre locul numit ”Piciorul lung”, pe un drum forestier accidentat și în pantă, bărbatul de 73 de ani nu a mai putut controla tractorul forestier, iar acesta a alunecat pe versant și apoi s-a răsturnat.


Bărbatul care îl însoțea pe septuagenar a reușit să sară din TAF și astfel și-a salvat viața. În schimb, pentru cel care conducea tractorul drumul de joi din pădure s-a dovedit ultimul din viață, leziunile suferite în cădere dovedindu-se fatale.

Din cauza terenului accidentat, s-a apelat la ajutorul reprezentanților Serviciului Salvamont Vatra Dornei pentru recuperarea cadavrului.

Acțiune în derulare În urma răsturnării unui utilaj forestier în Munții Bistriței, echipa Salvamont Suceava, împreună cu...

Publicată de Salvamont Suceava pe Joi, 12 noiembrie 2020

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei