A murit pe terasa barului unde băuse pentru ultima dată - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

A murit pe terasa barului unde băuse pentru ultima dată

Un bărbat de 59 de ani din Șaru Dornei și-a găsit sfârșitul pe terasa unui bar unde băuse ultima vodcă din viața sa. Incidentul s-a petrecut vineri, iar decesul a fost observat de femeia care vindea la bar și care a crezut, inițial, că bărbatul adormise cu capul pe masă. Când a vrut să-l trezească și-a dat seama că, de fapt, omul își dăduse ultima suflare.

medicina legala vatra dornei

Bărbatul care a decedat a trecut la primele ore pe la barul respectiv și a consumat 200 ml de vodcă, iar apoi a părăsit locul. Barul a fost închis apoi pentru câteva ore, nu însă și terasa. Când administratorul barului s-a întors și-a găsit consăteanul așezat pe un scaun, cu capul sprijinit pe brațul stâng întins pe masă. S-a apropiat de acesta și l-a strigat crezând că doarme, moment în care a observat faptul că acesta nu mai respira.


În data de 14.11.2020 a fost efectuată necropsia cadavrului în cadrul C.M.L. Câmpulung-Moldovenesc, iar cauza decesului a fost stabilită ca fiind: ”asfixie mecanică prin obstrucția căilor respiratorii superioare cu bol alimentar”.

Mai multe detalii: MonitorulSV.ro și StiriDinBucovina.ro

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii