Mirela Elena Adomnicăi: ”Mă prezint astăzi in fața dumneavoastră, dragi suceveni, din postura de candidat pentru Camera Deputaților”

Mă numesc Mirela Elena Adomnicăi și mă prezint astăzi in fața dumneavoastră, dragi suceveni, din postura de candidat pentru Camera Deputaților.
Mirela Elena Adomnicăi, fostul prefect al municipiului Suceava și fost candidat la președinția Consiliului Județean Suceava din partea PSD, este unul dintre candidații care își dorește să reprezinte cu succes județul nostru în viitorul parlament. Ce o recomandă pentru această poziție pe doamna Adomnicăi, putem afla din cadrul unei postări de pe pagina de facebook a domniei sale, postare pe care v-o prezentăm mai jos:


Mă numesc Mirela Elena Adomnicăi și mă prezint astăzi in fața dumneavoastră, dragi suceveni, din postura de candidat pentru Camera Deputaților.

Îmi iubesc județul și mă mândresc cu faptul că sunt suceveancă. Avem un județ frumos, binecuvântat de Dumnezeu, cu oameni harnici și mărinimoși. Tocmai din acest motiv îmi doresc să pun umărul pentru a ne revendica și pentru a obține ceea ce merităm - O viață mai bună pentru Suceava.

La nivel de licență, am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, iar la nivel de masterat, sunt absolventă a unui Master în Administrație Publică și a unui Master în Management Politic. Aceste realizări reprezintă adevărate atuuri pentru activitatea legislativă din Parlament.

Cunosc problemele acestui județ și știu unde trebuie intervenit din punct de vedere legislativ pentru rezolvarea lor. Am avut ocazia să le observ îndeaproape, din experiența mea anterioară de 3 ani, din postura de Prefect.

Am activat în Comisia Juridică a Camerei Deputaților și cunosc neplăcerile cauzate de birocrația excesivă din cadrul instituțiilor publice, birocrație care are la bază o legislație stufoasă. Consider că pot contribui la modificarea acestei legislații, pentru a facilita relația dintre suceveni și instituțiile publice.

Reprezint Partidul Social Democrat de mai bine de 20 de ani. În această perioadă am conștientizat că politica trebuie făcută cu și pentru oameni. Dacă pierzi contactul cu oamenii, dacă nu cunoști problemele cu care aceștia se confruntă sau dacă nu le asculți nemulțumirile, atunci subminezi scopul politicii.

Traversăm o perioadă dificilă și această campanie electorală va fi diferită față de cele anterioare, mai ales din cauza restricțiilor privind aproprierea fizică. Însă PSD nu a fost niciodată un partid care a câștigat alegerile cu ajutorul unui singur om. PSD este o echipă care reprezintă un program de guvernare bine definit, o voce unică și puternică la nivel național, care va reuși să dovedească faptul că este cea mai bună variantă pentru siguranța zilei de mâine.

În data de 6 Decembrie vă invit să votați siguranța unui trai mai bun pentru suceveni. Deoarece merităm.

Așa să ne ajute Dumnezeu!


Mă numesc Mirela Elena Adomnicăi și mă prezint astăzi in fața dumneavoastră, dragi suceveni, din postura de candidat...

Publicată de Adomnicăi Mirela Elena pe Luni, 9 noiembrie 2020

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei