Astăzi la ora 12 are loc ședința Consiliului Local în care se va alege viceprimarul municipiului

Astăzi, 02.11.2020, începând cu orele 12, va avea loc prima ședință a noului Consiliu Local dornean, învestit săptămâna trecută.
Astăzi, 02.11.2020, începând cu orele 12, va avea loc prima ședință a noului Consiliu Local dornean, învestit săptămâna trecută. Conform ordinei de zi prezentate, în această ședință se va stabili componența comisiilor de specialitate a consiliului local pe principalele domenii de activitate și totodată se va alege viceprimarul municipiului Vatra Dornei.


Reamintim că în urma alegerilor locale din 27.09.2020 cele 17 mandate de consilier local s-au împărțit astfel:

PNL 7 consilieri - Marius Rîpan, Dorin Grohinschi, Sânziana Macsim Benchea, Dumitru Candrea, Mariana Obreja, Cristian Rusu, Raul Alexievici;

PSD 5 consilieri - Petru Ariciuc, Adrian Țarcă, Serenela Simireanu-Timinschi, Claudiu Cozianu, Adrian Dranca

PMP 3 consilieri - Nicușor Cojocaru, Tinel Postelnicu, Cristian Pintilii

USR-PLUS 2 consilieri - Radu Adrian Rey, Cătălin Țăranu

Așadar, nici unul dintre partide nu a reușit să obțină singur majoritatea de 9 consilieri și rămâne ca după ziua de astăzi să vedem ce alianțe se vor constitui, primul test în acest sens fiind votarea vicelui.

Singurele forțe politice care au anunțat cum vor aborda ședința de astăzi au fost PSD și USR-PLUS. Reprezentanții PSD Vatra Dornei au anunțat că îl vor propune pentru funcția de viceprimar pe domnul Petru Ariciuc, iar Alianța USR-PLUS a precizat că cei doi consilieri se vor abține de la vot. (În josul articolului aveți prezentate comunicatele)

Nu au anunțat ce vor face PNL și PMP dar zvonurile care circulă susțin că cele două partide s-ar fi înțeles să-l susțină pe d-ul Marius Rîpan pentru încă un mandat de viceprimar. Rămâne de văzut ce se va întâmpla și dacă vor apărea unele surprize.


Așa cum am promis, alianța USR PLUS oferă transparență și comunică dornenilor deciziile luate la nivel de partid. În...

Publicată de USR PLUS Vatra Dornei pe Duminică, 1 noiembrie 2020

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei