”SURPRIZĂ”: Noul viceprimar al municipiului Vatra Dornei este tot Marius Rîpan

A fost reales viceprimar al municipiului Vatra Dornei, domnul Marius Rîpan cu un număr de 10 voturi din totalul de 17 (7 de la PNL + 3 de la PMP)
După cum vă relatam într-o știre anterioară, astăzi la ora 12:00 a avut loc prima ședință a noului Consiliu Local dornean, ședință în care a fost ales noul viceprimar al municipiului Vatra Dornei.

După cum era de așteptat, a fost reales viceprimar domnul Marius Rîpan cu un număr de 10 voturi din totalul de 17 (7 de la PNL + 3 de la PMP).


A mai fost propus pentru această funcție domnul Petru Ariciuc, din partea PSD Vatra Dornei, care a adunat doar cele 5 voturi ale consilierilor PSD, acestea fiind astfel insuficiente.

Singurii care s-au abținut de la vot au fost cei doi consilieri USR-PLUS, însă chiar dacă ar fi votat, oricum nu s-ar fi schimbat rezultatul.

Așadar, putem concluziona că noua alianță care va asigura majoritatea în consiliul local este formată din PNL + PMP, aceștia totalizând un număr de 10 voturi. După cum se observă, reprezentanții PMP girează în continuare administrația liberală, cum au făcut-o și în ultimii patru ani, iar toate lozincile de așa-zisă ”schimbare” aruncate în campania electorală de candidații acestei formațiuni s-au dovedit a fi doar teme de moment, imediat uitate și care au fost lansate doar cu scopul de a obține cât mai multe voturi și de a deveni încă 4 ani partidul ”balama”. Vom vedea în perioada următoare ce au mai primit PMP-iștii la schimb și care au fost ”privilegiile” negociate!


În altă ordine de idei, le urăm și noi mult succes noilor aleși locali învestiți și sperăm ca nouă, dornenilor să ne fie mai bine, chiar dacă nu sunt mari schimbări în formula administrativă și am cam văzut de ce sunt în stare foștii și actualii reprezentanți ai executivului dornean. Sunt totuși intrați câțiva noi consilieri locali, majoritatea tineri, care sperăm să facă în sens pozitiv diferența și să dea un suflu cât de cât nou. Speranța moare ultima, oricum! 😉

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei