Razie în timpul slujbei de duminică. Mai mulți credincioși au plecat de la biserică cu amenzi pentru nerespectarea restricțiilor de pandemie

Jandarmii, polițiștii și inspectorii de la DSP Suceava și DSVSA Suceava au făcut razii în mai multe biserici din județul Suceava.
Ieri, prima duminică din luna noiembrie, jandarmii, polițiștii și inspectorii de la DSP Suceava și DSVSA Suceava au făcut razii în mai multe biserici din județul Suceava pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a coronavirusului.


Cu această ocazie, mai mulți credincioși au fost surprinși în timp ce nu respectau distanțarea socială și nu purtau măști de protecție. În timp ce unii au scăpat doar cu câte un avertisment și au primit măști gratis din partea autorităților, alții nu au fost atât de norocoși și au încasat amenzi.

Credincioșii au încercat să își motiveze abaterile de la lege spunând că sunt bolnavi cu inima sau că li se aburesc ochelarii. 

„Polițiștii recomandă încă o dată să evitați aglomerările de persoane și să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur. Respectați măsurile impuse. Nu dorim sancționarea cetățenilor, însă vom acționa cu femitate astfel încât toți să conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante”, a transmis IPJ Suceava.

Mai multe detalii în videoclipul de mai jos:



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei