Demers fără precedent al candidatului PSD pentru Primăria Vatra Dornei, Petru Ariciuc ... a pus bazele ”Alianței Dornenilor” !

Petru Ariciuc, candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, a făcut un anunț ce poate fi considerat a fi un demers fără precedent în mediul politic dornean. Alianta Dornenilor
Petru Ariciuc, candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei, a făcut un anunț ce poate fi considerat a fi un demers fără precedent în mediul politic dornean. Mai exact, și-a pus candidatura ”pe masă” și a lansat o invitație la colaborare tuturor forțelor politice locale de opoziție (USR-PLUS, PRO România, PMP, ALDE, etc), pentru a se maximiza astfel șansele de a fi înlăturată actuala administrație dorneană condusă de primarul Ilie Boncheș.

Anunțul acestuia a fost făcut în mediul online, fiind creat mai întâi un grup de facebook numit Alianța Dornenilor, iar dacă această idee va fi agreată și de către alți lideri politici locali, vor urma discuții, analize, sondaje care să ducă la susținerea ulterioară a celui mai bine plasat candidat de către toate partidele implicate.


Vă redăm anunțul exact al liderului PSD Vatra Dornei, Petru Ariciuc:

”Ca urmare a evenimentelor din ultimele zile care au produs adevărate drame printre mulți dorneni și care au dus la revoltă inclusiv în mediul online, mi-am întărit și mai mult convingerea că ESTE IMPERIOS NECESAR CA ACTUALA ADMINISTRAȚIE LOCALĂ SĂ PLECE ... a dovedit în repetate rânduri că nu poate, nu știe, poate chiar nu vrea să facă mai mult pentru Dorna !

Așadar, îmi pun candidatura pe masă și invit, pe lângă PSD, toate forțele politice dornene de opoziție (USR-PLUS, PRO România, PMP, ALDE, etc) să găsim o cale de asociere, de colaborare, care să ducă la înlăturarea actualei administrații și a tuturor acoliților săi, care vedem cu toții în ce hal au adus municipiul stațiune !

Propun să ne întâlnim, să discutăm, să pregătim un program comun, să facem analize, sondaje și ulterior să ieșim împreună cu candidatul cel mai bine cotat, care să aibă cele mai multe șanse să producă schimbarea și pe care să-l susțină toate forțele politice participante, iar ”lupta” dintre partide să se dea pentru locurile din Consiliul Local. Ulterior, din cadrul membrilor alianței vor fi alese cele mai competente persoane pentru portofoliile de viceprimar, administrator public, etc.

Ar fi ceva ce niciodată nu a mai fost făcut, o unire transparentă pentru Dorna, o alianță a dornenilor prin care să putem realiza ceea ce ar fi trebuit realizat de multă vreme, dezvoltarea adevărată a Dornei și transformarea acesteia într-o localitate în care să fim mândri că locuim, dar și într-o stațiune turistică de top !

Drept urmare, încep demersul prin a crea un grup de facebook numit Alianța Dornenilor și, împreună cu echipa mea, vă invit să faceți parte din acesta, fie că sunteți forțe politice, după cum am spus mai sus, fie că sunteți doar cetățeni ai Dornei care vă doriți mult mai mult de la o administrație locală !

Este momentul să vedem cine își dorește cu adevărat schimbarea și cine doar o mimează, facilitându-i un nou mandat actualului primar ! Am speranța că demersul meu va fi considerat oportun și vom putea dovedi că lupta politică poate fi transformată în colaborare politică, astfel încât să demonstrăm că ÎMPREUNĂ PUTEM RIDICA DORNA !

Cu drag de Dorna,
Ariciuc Petru ”

Așadar, rămâne să vedem dacă această alianță ”a dornenilor” are vreo șansă de izbândă, ținând cont de faptul că ar trebui făcute destul de multe compromisuri de către toți participanții și dacă ne mai uităm prin țară la alte astfel de inițiative observăm că de multe ori orgoliile personale primează în loc de ceea ce ar fi mai benefic pentru comunitate.

Vom trăi și vom vedea ce va fi, dar dacă se concretizează inițiativa, devine destul de clar că domnul Boncheș va trebui să înceapă să-și facă bagajele !

✅ PROVOCARE ACCEPTATĂ !

🆘 Ca urmare a evenimentelor din ultimele zile care au produs adevărate drame printre mulți...
Publicată de Ariciuc Petru pe Luni, 6 iulie 2020

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei