Bărbat care lucra la o fermă de vaci în Vârful Șarului, dus la spital cu elicopterul - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE

Home Ad

Post Top Ad

17 iulie 2020

Bărbat care lucra la o fermă de vaci în Vârful Șarului, dus la spital cu elicopterul

Un elicopter a fost solicitat miercuri în bazinul Dornelor pentru a prelua o persoană care avea afecțiuni cardiace. Pentru că lucra la o fermă de vaci din Munții Bistriței, în zona Vârfului Șarului, accesul unei ambulanțe era imposibil. În aceste condiții, a fost solicitat sprijinul salvamontiștilor.


La fața locului au ajuns câte doi reprezentanți ai Serviciului Salvamont Suceava și ai Serviciului Salvamont Vatra Dornei. Salvatorii au evaluat imediat situația și și-au dat seama că transportul până la stradă pentru a fi preluat de ambulanță pe drumuri dificile al bărbatului de 66 de ani, originar din Coverca, ar fi implicat riscuri ridicate.

În aceste condiții, a fost chemat în sprijin un elicopter, care a aterizat în apropierea fermei de vaci, pe un platou. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și apoi a fost transportat la un spital din Târgu Mureș.

Interventie în desfășurare a salvamontiștilor din Suceava și Vatra Dornei în munții Bistriței, pentru recuperarea și...
Publicată de Vatra Dornei Live pe Miercuri, 15 iulie 2020


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Situația cazurilor de COVID-19

Post Bottom Ad