Primăria Vatra Dornei a achiziționat servicii de publicitate pentru asfaltări cu 41000 lei+TVA din bugetul local

Servicii de publicitate (producție și difuzare spoturi TV) pentru proiectul ,,REABILITARE ȘI MODERNIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA ÎN STAȚIUNEA BALNEO-CLIMATERICA VATRA DORNEI" - Orion Media
Pe data de 30.06.2020 a fost înregistrată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o achiziție directă efectuată de Primăria Vatra Dornei de la un trust de media local pentru servicii de publicitate (producție și difuzare spoturi TV), prin care se dorește promovarea reabilitărilor ce se desfășoară în ultima perioadă la infrastructura rutieră dorneană.

Mai exact, în descrierea achiziției se precizează următoarele: ”Servicii de publicitate (producție și difuzare spoturi TV) pentru proiectul ,,REABILITARE ȘI MODERNIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA ÎN STAȚIUNEA BALNEO-CLIMATERICA VATRA DORNEI". Documentele contractului sunt : Planul de marketing și Manualul de identitate Vizuala pentru POR 2014-2020 , care sunt atașate acestui detaliu de achiziție. Producția și difuzarea completa la TV, de materiale audiovizuale ce vor urmări o informare corecta despre proiectul implementat. Spoturile TV vor fi derulate în funcție de intervalul de timp în care se implementează proiectul și se vor difuza în ultima luna de implementare a proiectului. Fiecare spot va fi difuzat de cel putin 20 de ori într-un interval de săptămâni în ultima lună de implementare a proiectului. Se vor realiza două spoturi TV, spot TV vară și spot TV iarnă. Se vor aduce în prim plan imagini de la cele 12 locații unde se implementează proiectul, particularitățile teritoriului și rezultatele obținute. Difuzarea se va face pe un canal de televiziune care este inclus în grila de canale și are o arie de acoperire care include localitatea unde se implementează proiectul.

Mai multe detalii mai jos:




Ne întrebăm, oare este normal să se folosească fonduri din bugetul local, al nostru, al tuturor până la urmă, pentru a se face publicitate unor asfaltări. De ce au nevoie aceste reabilitări de promovare ? Înțelegem că e campanie electorală și orice ”țânțar” trebuie transformat în ”armăsar”, dar chiar în halul ăsta ? De ce nu se plătesc aceste sume din bugetul PNL-ului dacă tot vor să se laude cu ”mărețele” realizări ???

PS: Atenție la sursele de informare pe care le urmăriți stimați dorneni ... lucrurile în Vatra Dornei nu sunt chiar atât de roz precum le prezintă o parte a presei locale, ba din contra. Treceți prin filtrul gândirii tot ceea ce vi se comunică mai ales în această perioadă pentru că, după cum se vede, se bagă bani mulți pentru a se prezenta cât mai pompos unele lucruri, dar și pentru a se închide ochii la altele ! Probabil și ăsta e unul dintre motivele pentru care Vatra Dornei a ajuns în halul în care a ajuns !


Au mai sesizat și alții aceste probleme:


"S-au redus prețurile la botnițele potăilor din staulul dornean!"
Poate fi considerat pamflet sau reflexia crudei realități!
Publicată de Radio Dorna pe Duminică, 19 iulie 2020

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei