Noi fantasmagorii marca Gheorghe Flutur: ”Spital Nou la Vatra Dornei ”, ”Aerodromul Floreni Modernizat”, ... (VIDEO)

Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, la Vatra Dornei, într-o conferință de presă, că este nevoie ca în această stațiune să fie construit un nou spital.
Pe principiul bine-cunoscut ”am venit, am bifat câteva declarații pompoase și-am plecat”, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă la Vatra Dornei, într-o conferință de presă, că este nevoie să fie construit un nou spital în stațiune care să răspundă nevoilor acestei zone de munte, arătând că este riscant să trimiți 110 kilometri un pacient până la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

El a explicat că acest nou spital ar trebui să aibă între 11 și 15 secții și că acum spitalul are șase secții de specialitate.

„Nu au secție de urologie, de bolnavi cronici, de recuperări. E stațiune turistică, iar Bazinul Dornelor înseamnă circa 50.000 de locuitori care au nevoie de acest spital”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur Ilie Bonches
Sursă Imagine: NewsBucovina.ro
El a arătat că în acest sens va face demersuri la Compania Națională de Investiții pentru a se identifica fonduri pentru acest spital.

La rândul său, primarul de Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a declarat că în parteneriat cu CJ Suceava, cu Guvernul și Parlamentul se vor face investițiile necesare în municipiu, deci treaba-i bună și dormim liniștiți în continuare să visăm la spitalul cel nou 😀!

Legat de Aerodromul de la Floreni, mini aeroportul din Țara Dornelor, după cum l-a numit Flutur, acesta a declarat că a avut discuții cu primarul de Dorna Candrenilor și cu cel de Vatra Dornei să se găsească posibilitatea să se mai achiziționeze teren pentru a se prelungi la 850 de metri pista pentru a putea decola și ateriza avioane de dimensiuni mici.

„Aici căutăm fonduri, fie pe programele de transport fie prin Compania Națională de Investiții, pentru modernizarea aerodromului Floreni. Sunt vitale aceste investiții în infrastructură pentru dezvoltarea zonei Dornelor și în special dezvoltarea turistică”, a declarat președintele Flutur.

Lăsând gluma la o parte, normal că Vatra Dornei are nevoie de multe lucruri, asta știm și noi, nu trebuie să ne spună domnul Flutur. Problema este că de prea multă vreme mereu doar se vorbește, fără fapte și măsuri concrete. Se aruncă periodic fantasmagorii în spațiul public fără mari perspective reale de realizare, doar așa că dă bine la cetățenii alegători. A se vedea și declarațiile de la finalul anului trecut când același domn promitea cu nonșalanță autostrăzi fără număr, centură ocolitoare pentru Vatra Dornei prin munți cu nu știu câte tuneluri și câte și mai câte.

Se pare că și astăzi domnul Flutur a vizionat, la pas, așa zisele variante de rute ocolitoare ale municipiului Vatra Dornei după ce în urmă cu două zile a făcut același lucru și la Gura Humorului în vederea pregătirii pentru realizarea centurilor ocolitoare la profil de autostradă ca parte a proiectului Autostrada Nordului.

Mai puține vorbe și mai multe fapte stimabililor ! Până la urmă, ca să încheiem optimist, Doamne ajută să ne înșelăm și să vedem realizate toate aceste investiții ! Vă invităm să vizionați în videoclipul de mai jos declarațiile făcute de Gheorghe Flutur și Ilie Boncheș ... sunt cu adevărat ”spumoase”, mai ales ultimul minut ! 😀






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei