Locuinţă afectată de un incendiu la Dorna Candrenilor

Pompierii şi poliţiştii au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la locuinţa unui bărbat de 48 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.
Joi seara, în jurul orei 18.00, pompierii şi poliţiştii au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu la locuinţa unui bărbat de 48 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.

Imaginea este doar de exemplificare

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, care au localizat şi stins incendiul în urma căruia a fost afectată o parte din peretele ce desparte două încăperi, precum şi plafonul dintre parter şi etaj. Valoarea totală a pagubei a fost estimată la 7.000 de lei, din fericire nefiind înregistrate victime omeneşti.

Din primele verificări efectuate a rezultat că în cursul după-amiezii proprietarul casei a făcut foc într-o sobă de bucătărie, pentru a se încălzi atât bucătăria, cât şi holul de la intrare în locuinţă. În jurul orei 17.40, proprietarul a simţit miros de fum şi a început să verifice de unde vine acest miros. A descoperit astfel că luase foc peretele despărţitor dintre hol şi bucătărie, cât şi plafonul de lângă coşul de fum.

În urma cercetărilor întreprinse după lichidarea incendiului, pompierii militari au stabilit că acesta a izbucnit din cauza coşului de fum amplasat necorespunzător.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei