Campania de ajutorare a celor 120 de „orfani” ai regretatului părinte Negrea s-a bucurat de un succes deosebit

Campania de ajutorare a copiilor sărmani de la Vatra Dornei, rămași fără un sprijin de nădejde după plecarea dintre noi a părintelui Mihai Negrea, s-a bucurat de un succes deosebit, mulţi oameni de bine din judeţ, dar și din alte părţi ale ţării mobilizându-se pentru a le aduce acestora hrană, dulciuri, hăinuţe.
Campania de ajutorare a copiilor sărmani de la Vatra Dornei, rămași fără un sprijin de nădejde după plecarea dintre noi a părintelui Mihai Negrea, s-a bucurat de un succes deosebit, mulţi oameni de bine din judeţ, dar și din alte părţi ale ţării mobilizându-se pentru a le aduce acestora hrană, dulciuri, hăinuţe, materiale de curăţenie și bani, necesari pentru plata cheltuielilor zilnice de întreţinere.

„Mulţumesc tuturor celor care au venit în ajutor copiilor de la Vatra Dornei și îmi doresc foarte mult să continue această acţiune, care s-a dovedit de un real folos micuţilor de la Casa Vladimir, care au avut parte de multe bucurii în această perioadă, datorită vouă. Campania a căpătat o amploare deosebită datorită Monitorului de Suceava, primul cotidian care a susţinut această iniţiativă, iar apelul de ajutorare a ajuns apoi în toată ţara, fiind aduse bunuri inclusiv din Bistriţa, Mangalia sau din Oradea. Este impresionant ce s-a întâmplat, cum de atâţia oameni s-au oferit să-i ajute pe cei 120 de copii din Vatra Dornei, nu am cuvinte suficiente să îmi exprim recunoștinţa”, a spus Andrei Viorel, tânărul sucevean care a iniţiat această campanie, cu rezultate deosebite.

Demersul său este remarcabil în condiţiile în care nici el nu are o situaţie bună, ci se zbate să supravieţuiască şi să facă ceva, el însuşi crescând în centrele de plasament până la 18 ani, când a trebuit să înfrunte viaţa pornind de la zero.

Ajutoarele oferite cu atâta generozitate și primite cu multă bucurie se vor termina nu peste mult timp. Să hrănești zi de zi 120 de guri flămânde, ale unor tineri în plină dezvoltare, este un efort considerabil, la fel ca și plata utilităţilor, a salariilor personalului, asigurarea curăţeniei, a rechizitelor necesare pentru ca aceștia să meargă la școală, să obţină note bune – ceea ce și fac. Tocmai de aceea, după sărbătorile de Paști, Andrei Viorel este decis să reia demersurile de strângere de fonduri și ajutoare materiale ori alimentare pentru micuţii de la Casa Vladimir din Vatra Dornei.

Cei care vor să obţină informaţii suplimentare ori să contribuie cu produse îl pot contacta direct pe Andrei, la numărul de telefon 0742 707 196 sau, dacă vor să facă donaţii băneşti, au această posibilitate direct în contul Asociaţiei Creştin Filantropice Sfinţii Voievozi Mihai şi Gavril: RO45RZBR0000060012128463, deschis la Raiffeisen Vatra Dornei.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei