Refuzul lui Gheorghe Flutur de a prelua șefia PNL ar putea avea legătură cu DNA ?

Acest refuz, în condiţiile în care Gheorghe Flutur ”şi-a dorit întotdeauna o dimensiune naţională în politică”, ar putea avea legătură cu ”frica de a nu atrage privirile DNA asupra trecutului domniei sale”.
Liderul judeţean al ALDE Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat într-o conferinţă de presă, că omologul său de la PNL Suceava, Gheorghe Flutur, ar trebui să explice oamenilor de ce a refuzat funcţia de lider naţional al partidului când i-a fost ”oferită pe tavă”, după demisia lui Vasile Blaga.

În opinia lui Băişanu, acest refuz, în condiţiile în care Flutur ”şi-a dorit întotdeauna o dimensiune naţională în politică”, ar putea avea legătură cu ”frica de a nu atrage privirile DNA asupra trecutului domniei sale”.
Băişanu a arătat că, în ultima perioadă, pe scena politică s-au petrecut multe evenimente care evidenţiază faptul că ”aşa zisul clan PDL care s-a instalat în PNL a confiscat ideologia, sigla şi istoria acestui partid remarcabil”.

”Blaga se plimbă pe la DNA. Pinalti se plânge că a făcut prostii, dar că şpaga a ajuns şi la Suceava şi la Bistriţa şi la Târgu Mureş. (...) Şi fostul preşedinte al României Traian Băsescu spune că, dacă cineva doreşte să afle cu adevărat care au fost beneficiarii şpăgii, să se ducă cei de la DNA repede pe la Suceava, pe la Târgu Mureş şi pe la Bistriţa, adică pe la domnul Olteanu, pe la domnul Flutur şi acoliţii, pe la domnul Florea sau ceva de genul ăsta, toţi fiind foşti pedelişti pe vremea guvernării PDL când România a fost jefuită. Aş fi vrut să-l întreb pe Flutur dacă are vreo legătură cu ceea ce spunea Pinalti sau ex-preşedintele României, dar n-am să-l întreb asta, ci de ce nu a preluat conducerea PNL, după ce inculpatul Vasile Blaga i-a cerut-o”, a afirmat Băişanu.

El consideră că, atâta timp cât a fost ales de suceveni şi este o persoană publică în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Flutur are datoria să răspundă ”acuzaţiilor care planează asupra domniei sale”.

”Este mare păcat că domnia sa nu a acceptat această funcţie, pentru că ştiu, îl cunosc pe Gheorghe Flutur şi că şi-a dorit întotdeauna o dimensiune naţională. A făcut tot ce i-a stat în putere pentru a avea dimensiune naţională în politică. Iată că, de data aceasta, i se pune pe tavă preşedinţia partidului şi o refuză. Are vreo legătură acest refuz cu frica de a nu atrage privirile DNA-ului asupra trecutului domniei sale?”, a spus liderul organizaţiei judeţene ALDE Suceava.

CITEȘTE MAI MULTE PE: StiriPeSurse.ro

Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei