Subcomisarul Vasile Amor Niculiţă este noul șef al Poliţiei Vatra Dornei

Subcomisarul Vasile Amor Niculiţă, în vârstă de 42 de ani, a fost împuternicit şef al Poliţiei municipiului Vatra Dornei în locul comisarului-şef Dumitru Palaghioi

Unul dintre cei mai vechi ofiţeri de la Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost împuternicit la comandă, pe o perioadă de 6 luni de zile, din postura de şef al poliţiştilor rutieri de la Vatra Dornei. Subcomisarul Vasile Amor Niculiţă, în vârstă de 42 de ani, a fost împuternicit şef al Poliţiei municipiului Vatra Dornei în locul comisarului-şef Dumitru Palaghioi, care a devenit şef al Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.


Vasile Amor Niculiţă este localnic din Vatra Dornei şi lucrează la Poliţia din municipiul staţiune din 1993. A fost mai întâi subofiţer, iar din 2008 a trecut în corpul ofiţerilor, după ce a urmat studii superioare şi a absolvit un master în ştiinţă penală şi criminalistică.




Niculiţă a lucrat de-a lungul anilor la Biroul de Ordine Publică, de Investigare a Fraudelor, iar din 2008 a trecut la Compartimentul Rutier, ca ofiţer. Acesta s-a remarcat în ultimii ani ca şef al Compartimentului Rutier al Poliţiei municipiului Vatra Dornei, de unde a avut rezultate bune, atât pe linia de prevenire a accidentelor rutiere, cât şi de combatere a contrabandei.

Marele avantaj al ofiţerului este că, fiind localnic şi lucrând la această poliţie din 1993, cunoaşte foarte bine situaţia operativă. Subcomisarul Vasile Amor Niculiţă va face echipă la comanda Poliţiei municipiului Vatra Dornei cu subcomisarul Vasile Gheban, şeful Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Vatra Dornei.

Ultimii doi şefi ai Poliţiei Vatra Dornei se află acum pe posturi de conducere în cadrul IPJ Suceava. Dumitru Palaghioi, după cum am amintit, este şeful Arestului IPJ Suceava, în timp ce comisarul-şef Dorel Aicoboae este unul din cei doi ofiţeri care se află la comanda poliţiei judeţene.

Toate funcţiile ocupate de ofiţerii amintiţi mai sus sunt deţinute în bază de împuterniciri, în condiţiile în care concursurile pentru ocuparea definitivă a funcţiilor de conducere în poliţie sunt momentan suspendate.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei